Karadaş, 'Adrenalin patlaması yaşıyoruz'

Tandem başlayan uçuşta serbest devam eden pilotlar izleyenleri hayran bıraktı. 21'inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivaline serbest uçuş gerçekleştiren Türk Hava Kurumu Serbest Paraşüt Eğitmeni Mehmet Karadaş hissettiklerini FRT TV mikrofonlarına anlattı. Korku değil vücuttaki adrenalinin yükseldiğinin altını çizen Türk Hava Kurumu Serbest Paraşüt Eğitmeni Mehmet Karadaş, 'Ellerim titriyor. Resmen bir adrenalin patlaması yaşıyoruz. Korku ile alakalı değil vücudunuzdaki adrenalin patlamasından dolayı oluşan bir şey' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

BU SEFER UÇAKTAN DEĞİL YAMAÇ PARAŞÜTÜNDEN ATLADIK
21’inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivalinde normalde uçakta gerçekleştirdikleri serbest uçuşu bu sefer yamaç paraşütünden yaptıklarını belirten Türk Hava Kurumu Serbest Paraşüt Eğitmeni Mehmet Karadaş, “Biz normalde uçaktan atlıyoruz. Bugün festival için geldik. Bu seferki yaptığımız şey uçaktan değil yamaç paraşütü ile beraber çıktık uçuşumuzu gerçekleştirdik daha sonra deniz üzerinde onlardan atlayışımızı gerçekleştirdik. Elimdeki paraşüt alçak inişlerde açmak için uygun bir paraşüt… Umarım olmuştur ve beğenmişsinizdir” şeklinde konuştu. 

ADRENALİN PATLAMASI YAŞIYORUZ
Adrenalinin yüksek olduğuna vurgu yapan Türk Hava Kurumu Serbest Paraşüt Eğitmeni Mehmet Karadaş, “Benim serbest paraşüt uçaktan atlamada yaklaşık bin beş yüz küsur atlayışım var. Şuan yeni bir atlayış yaptım. Ellerim titriyor. Resmen bir adrenalin patlaması yaşıyoruz. Korku ile alakalı değil vücudunuzdaki adrenalin patlamasından dolayı oluşan bir şey” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN