Karaöz: 'Ak Parti devri sona erecek'

Turgut Mahallesi çay bahçesinde yapılan Doğru Parti Yatağan İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına Erdal Benli getirildi. Kongreye Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Şentürk, İl Başkanı Cahit Karaöz, İlçe Başkanları, yönetim kurulu üyeler ve çok sayıda partililer katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Divan Başkanlığını Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Şentürk’ün yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.  Ülke genelinde yanlışların yapıldığını ve yapılan yanlışların düzeltilmesi gerektiğini belirten Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Şentürk, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Yanlışlar yapılıyor yanlışlar düzeltilmesi lazım. Mevcut partilerle sorunlar zor çözülür, çünkü mevcut partiler hep birbirlerinin benzeri. İçlerinden ayrılanlar başka parti kuruyor biz hiçbir partinin devamı değiliz. Doğru parti olarak ülkenin sorunlarını çözmeye hazırız” şeklinde konuştu.

KARAÖZ: “AK PARTİ DEVRİ SONA ERECEK”
Ayrıştırıcı değil birleştirici olacaklarının altını çizen Doğru Parti İl Başkanı Cahit Karaöz “Sürekli ayrıştırıcı dil kullanan AK Parti yolun sonuna geldi. Biz ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. AK Parti artık yönetemiyor, yolun sonuna geldi, ekonomi dibe vurdu. Köprü, yol yapmayı hizmet diye yutturuyorlar. Üretim yok tarım ürünleri dışarıdan ihraç ediliyor. Üreten tüm kurumlar satıldı. Yandaşlarına zengin ettiler. Dolar aldı başını gidiyor altın dudak uçuklatıyor. Vatandaş borç batağında, insanlar sizden bizden diye ayrılıyor. Doğru parti iktidarında yargı bağımsız olacak. Çivi çıkmış nal dökülmüştür. Devletin içini boşalttılar bütün bunların hesabı sorulacak” dedi.

ASGARİ ÜCRET EN AZ 5 BİN TL OLMALI
Asgari ücretin düşük olduğunu ve en az 5 bin TL olması gerektiğini vurgulayan Doğru Parti Yatağan İlçe Başkanı Erdal Benli, “Bugün bir işçi genel olarak asgari ücret alıyor,  o da 2 bin 800 lira. Bu parayla ne olur. Evi kiraysa ayrı bir dert çocuğunu okutamaz asgari ücret en az 5 bin olmalı” ifadesini kullandı.

Yapılan seçimde yeni yönetin şu şekilde oluştu: Yatağan İlçe Başkanı Erdal Benli, yönetim -Sefa Topal, Tefik Kaya, Ömer Atar, Tarık Deniz,  İbrahim Günay, Sabahat Doğru, İzzet Karaöz, Hakan Benli Selim Yıldız.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN