Kaymakam Balcı, Küçük Samanlık Koyunda Çevre Temizliği Yaptı

Keep Fethiye Clean/Fethiye'yi Temiz Tut Derneği ve Son Çöp Bükücüler Grubu organizasyonunda, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin katkılarıyla Küçük Samanlık Koyunda çevre temizliği gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

“Çöpler eve yaşasın Fethiye” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte Küçük Samanlık Koyu ve çevresinde temizlik çalışması gerçekleşti. Fethiye’de yaşayan yerleşik yabancı gruplarının katılım sağladığı organizasyonda 1,5 kamyon çöp toplandı. Atılan çöplerin yaz mevsiminde orman yangınına neden olabileceğini belirten gönüllüler, vatandaşların çevreye daha duyarlı olması çağrısında bulundu.
Kaymakam Balcı, vatandaşlara daha temiz bir ortam sunmak ve konuyla ilgili farkındalık yaratmak için böyle bir çalışma içerisinde yer aldıklarını söyledi. Daha temiz bir Fethiye için herkesin bu konularda duyarlı olmasını ve vatandaş olarak doğaya karşı görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmesini gerektiğini belirten Kaymakam Balcı, temiz bir çevrenin herkesin hakkı olduğunu ifade ederek ‘Çevreyi kirletenleri uygun bir dille uyarmalıyız’ ifadelerini kullanarak katılım sağlayan dernek, çevreci grup ve vatandaşlara teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN