KIRMIZI GRUP BAŞKAN ADAYI GÜNAY ÖZÜTOK

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Kırmızı grup adı altında kadrosunu oluşturan turizmci iş insanı Günay Özütok, aday açıklama toplantısında adaylığını resmen açıkladı. Devlet Su İşleri binasının bahçesinde başlayan kokteylin ardından toplantı salonuna geçildi. Özütok, adaylık açıklamasını yaptı. 
Yaklaşık 250 kişinin katıldığı adaylık açıklama toplantısında, FTSO Başkan Adayı Günay Özütok, “Fethiye’mizin en büyük sivil toplum örgütü Fethiye Ticaret Odası’dır. Bizim için çok önemli ve değerli” dedi.
BİRLİKTE BİR ŞEY YAPMAMIZ LAZIM
FTSO Başkan Adayı Günay Özütok, “ 5 bin kişiden oluşan bir aileyiz. Arkadaşlarım bana Fethiye Ticaret Odası Başkanı Adayımız olur musunuz? Dediği zaman; ben dedim ki bu çok büyük bir sorumluluk. 5 bin tane aile ve Fethiye ticaretini tutan, işveren, risk alan bir ailenin sorumluluğunu almak o kadar kolay bir şey değildir dedim. Benim tek başıma alabileceğim bir sorumluluk değil. İlçemizin hem değerini hem önemini göz önünde bulundurduğum zaman çok büyük bir sorumluluk olduğunu düşündüm. Geçmişte de orada görev yaptığım ve oradaki sıkıntıları bildiğim için benim gibi düşünen arkadaşları bir araya getirirsek, bu sorumluluğun altına o zaman girebilirim dedim. Çünkü bu ilçede doğduk, bu ilçede yaşıyoruz. Bunun içine öleceğiz. Ve bu ilçede yaşamak için burayı seçen insanlar var. Sürekli büyüyoruz. Bizim bu ilçeye karşı da sorumluluklarımız oldu. Bu sorumluluğu paylaşmak için 6 aydan beri çalışıyoruz, bir araya geliyoruz, konuşuyoruz. Ticarette en önemli konuların en başında gelen şey tabi ki güven… Maalesef ülkemizde en büyük sorun güven sorunudur. Biz bu sorunları bireysel değil birlikte aşabiliriz. Önce bu insanlar bir araya gelmeli. Birbirlerini tanımalı. Sonra birbirlerine güvenmeli. O güveni inşa etmeliyiz ki bir ses olabilelim. Görmüş olduğunuz bu ilçeyi hak ettiği yeri bitirebilmek için değer katabiliriz. Benim düşüncem buydu ve bu düşünceyi arkadaşlarla uzun zamandan beri tartışıyoruz. Ve gelmiş olduğumuz nokta iyi bir bu sorumluluğu benimle paylaşacak, birlikte hareket edecek arkadaşlardan bir ekip oluşturduk. Fethiye Ticaret Odası'nın beş bin üyesinin karşısına böyle çıkmak istiyoruz. Bugün değişen dünyayı doğru algılayıp, doğru yorumlayıp ve birlikte bir şey yapmamız lazım. Çünkü bu ilçe gerçekten bunu hak ediyor. Ben hayatım boyunca sivil toplum örgütüne inanmış bir insanım. Hayatım boyunca görmüş olduğum yanlışları ben elimden ne kadar ne gelebilir, ne yapabilirim? Hep bunun endişesini yaşadım. Ve bu topluma değer katmaya çalıştım. Ve bu ilçelerde bunu benim gibi düşünen birçok insan olduğumu görüyorum. İnşallah çıkmış olduğumuz bu yolda başarılı oluruz” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN