Kökten'in Ölüdeniz'e Tünel Hayali

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten yazın Ölüdeniz'de yaşanan trafik sorunun ve eğlence sektöründe yaşanan gürültü sorununun çözümü için Ölüdeniz Kıdrak Plajının dönüş yolunun karşısından Kumburnu gişelerine kadar bir tünel yapılması için girişimlerde bulunacağını söyledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten,FRT TV’de yayınlanan Gündem Analiz programına konuk oldu.Programda yaptıkları çalışmaları ve yapacakları çalışmaları aktaran Kökten  “Ölüdeniz’in trafik sorunu var. Gece 24.00’da Ölüdeniz öldü deniyor. Konaklama tesisleri ile eğlence kulüpleri iç içe olduğu için misafirlerde bölünme yaşanıyor. Kimisi eğlenmek isterken kimisi ise kafa dinlemek istiyor. Bu konuda herkes haklı olunca diyecek bir şey kalmıyor” dedi. 
TÜNEL ÇÖZÜM OLUR
Ölüdeniz’de yaşanan bu sorunların çözümü için bir projesi olduğunu ifade eden Ölüdeniz Türizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten “Kıdrak Plajının dönüş yolunun karşısından Kumburnu gişelerine kadar 200 metrelik geniş bir tünel açmış olsak ve Kumburnu Plajına gitmek isteyenleri buraya yönlendirsek sorun çözülecek. Böylelikle plaja gitmek isteyen plaja, otele gitmek isteyen otele hızlı bir şekilde gidebilecek. Dahası da Kumburnu Plajının devamında birçok tesis var. Müşteriler oraya ulaşamıyor. Esnaflar ciddi sıkıntılar yaşıyor” dedi. 
Muhammet Kökten, “Tünel yapılsa biz tüneli saat 20.00 gibi kapatıp akşam da tünelin içine gece kulüpleri yaparak kimseyi rahatsız etmeden eğlenceleri yapsak çok iyi olacak. Böylelikle kimse rahatsız olmaz ve herkes kazancını daha iyi şekilde sağlar. Tabi bu dediklerim benim düşüncem, profesyonel ekip incelemeleri ve araştırmaları ile bu proje netlik kazanabilir. Bunun için gerekli mercilerle görüşmeler yapacağım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN