Köyceğiz Belediye Başkanı'ndan Tebrik Mesajı

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, TÜSF BaşkanKöyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, TÜSF Başkanı Mehmet Günay ve Başkan vekili seçilen Serdar Eller'e tebrik mesajı gönderdi.ı Mehmet Günay ve Başkan vekili seçilen Serdar Eller'e tebrik mesajı gönderdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Tebrik mesajlarını ileten Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun Ankara'da gerçekleşen seçim sonucu başkanlığa seçilen Prof. Dr. Mehmet Günay ile yönetim kurulu üyelerini (Asbaşkanlar: Prof. Dr. Fikret SOYER,Prof. Dr. Hürmüz KOÇ, Doç. Dr. Serdar Eller (Başkan Vekili) tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar dilerim’’ dedi.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

Başarılarının devamını dilerim diyen Ceylan,’’1998 yılında Köyceğiz’de başlayan Belediye’nin ev sahipliğinde organize edilerek bir klasik hale gelen, tüm üniversite ve spor camiasının kanıksadığı Üniversiteler Plaj Hentbolu Şampiyonasında ulusal ve uluslararası katılımla, devam etmesinde katkıda bulanan ve bugüne kadar emeği geçen öncelikle Doç. Dr. Serdar Eler’e ayrıca tebrik ve teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim’’ dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN