Koylarda temizlik yaptılar

Fethiye Temiz Kalsın Derneğinin Kurucusu Virginia Howes, 'uzaktaki sahilleri temizleme' etkinliği düzenleyerek bir tekne turu organize etti. Fethiye Belediyesi'nin de destek verdiği etkinlikte Cennet ve Korsan koyları temizlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’de yaşayan yerleşik yabancılar ve Türk vatandaşlarının katılım sağladığı temizlik kampanyasında, tekne ile Cennet ve Korsan koylarına gidildi. Sahil ve ormanlık alanlarda  50 poşetten fazla çöp toplandı. Toplanan çöpler, Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim edildi. 
Faralya bölgesindeki sahil ve ormanların yine doğal güzelliğine kavuştuğunu söyleyen gönüllüler, bu tür sosyal aktiviteler ile hem temizlik yaptıklarını hem de eğlenceli bir gün geçirdiklerini ifade ettiler. Grubun kurucusu Virginia, "Daha fazla katılımcı davet ediyoruz. Gelin bu grubu büyütelim. Fethiye ve çevresinde düzenli çöp temizliği yapıyoruz. Ayrıca "Kendi bölgeni belirle" kampanyamızla küçük grupların da dahil olmasını sağlıyoruz. Böylesine güzel bir yerde yaşadığımız için şanslıyız ve bunu gelen turistler de görüyor. Fakat keyifli vakit geçirdikleri seyir tepelerinde çöplerini bırakan sorumsuz insanlar tarafından çevremiz kirletiliyor" ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN