Kurumlar Arası Futbol Ve Voleybol Mücadeleleri Başlıyor

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Sponsorluğu'nda düzenlenecek olan kurumlar arası futbol ve voleybol turnuvaları başlıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Geçtiğimiz aylarda Mahalleler Arası Futbol Turnuvası organizasyonunun çok beğenildiğini ve kurumlardan gelen talep üzerine “Kurumlar Arası Futbol ve Voleybol” organizasyonu planlandığını açıklayan Fethiye Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, FRT TV mikrofonlarına yapılacak olan organizasyon hakkında bilgi verdi. 
İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit yaptığı açıklamada,’’ Daha önceden Mahalleler Arası Futbol Turnuvası düzenlemiştik. Bu turnuva ilçemizde büyük ses getirmişti. Ondan sonra kurumlardan bize yoğun şekilde talepler oldu. Biz de bu talepler doğrultusunda kurumlar arası futbol maçları düzenledik. Bayanlar için de voleybol maçları tertip ettik. Bu vesileyle de hem futbol hem de voleybol turnuvasını organize ettik. Bugün itibariyle futbol maçlarımız başlıyor. Voleybol maçları ise Çarşamba günü akşamı başlayacak. Futbol maçları Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri voleybol maçları da Salı, Perşembe ve Cumartesi akşamları oynanacak. Voleybol maçları Fethiye Spor Salonu’nda, futbol maçları ise Beşkaza Spor Kompleksi’nde bulunan sentetik sahada yapılacak. Tüm sporseverleri maçları izlemeye davet ediyorum. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN