Mert ile Begüm'ün en mutlu günü

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'in oğlu Mert Köktener ile Hakan Şahinler'in kızı Begüm Şahinler unutulmayacak bir düğünle dünya evine girdiler.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Yasmin Park düğün salonunda gerçekleşen düğüne Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, siyasi parti ilçe başkanları, STK başkanları, Fethiye’nin iş ve siyaset önderleri ile çok sayıda davetli katıldı. 
Mert Köktener ile Begüm Şahinler çiftinin mutlulukları düğün boyunca gözlerinden okunurken, genç çiftin şahitliklerini Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ile Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül yaptı. Kıyılan nikahın ardından Köktener ve Şahinler çiftinin evlilik cüzdanını ise Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat verdi. Kaymakam Fırat genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Genç kardeşlerimizin en güzel gününe hep beraber şahit olduk. Mutluluklar diliyorum. Mutlulukları inşallah bir ömür boyu devam eder. Bende aile cüzdanını gelin hanıma takdim ediyorum” dedi.
Yasmin Park düğün salonunda eşsiz manzaraya karşı kıyılan nikahın ardından başlayan düğün töreninde damat Mert Köktener ile gelin Begüm Şahinler bol bol dans edip oynadı. SED Medya çalışanlarının yoğun katılım gösterdiği düğünde genç çift ve sevenleri gece eğlendi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN