Moral Depoladılar

Fethiyespor yönetim kurulu, futbolcular ve aileleri kahvaltı etkinliğinde bir araya gelirken, ikinci yarı için moral depoladılar.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor ilk yarıyı lider olarak tamamladı. İkinci yarı hazırlıklarına başlayan lacivert beyazlılar kamp öncesi Enver Yalçın Yörük Müzesi’nde bir araya geldiler. Kahvaltı renkli görüntülere sahne oldu. Fethiyespor yönetim kurulu, futbolcular ve aileleri bol bol sohbet ederken, ikinci yarı için de moral depoladılar. 
KAMP 30 ARALIK’TA
Kahvaltı sonrası açıklama yapan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel,’’ Devre arası hazırlıklarımız Fethiye’de devam ediyor. Ayın 30’u kamp için Antalya’ya gideceğiz. 8 Ocak’ta Fethiye’ye dönüp Kırıkkale maçını bekleyeceğiz. Şuan da gayet sağlıklı çalışıyoruz ve bir problemimiz bulunmuyor. Yönetim kurulumuzla birlikte ikince yarıya hazırlanıyoruz’’ dedi.
BİRAZ SABIR
İlk yarıyı avantajlı bir şekilde bitirdiklerini söyleyen Dinçel,’’ 9 puanlık fark var. Bu kâğıt özerinde güzel bir tablo fakat biz hiçbir şekilde gevşemeden ikinci yarı lig yeniden başlıyormuş gibi hazırlanıyoruz. Her şey garanti altına alınana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hep birlikte Fethiye’ye istediği güzel günleri yaşatacağız. Biz buna inanıyoruz sadece biraz sabıra ihtiyacımız var’’ diye konuştu.
BİRKAÇ TAKVİYE YAPMAYI PLANLIYORUZ
Selahaddin Dinçel, ’’Türkiye liglerinde en iyi maç başı puan ortalamasını toplayan takım biziz. Düz mantıkla düşünürsek transfer ihtiyacımız yoktur. İkinci yarı da sakatlık durumu ile karşı karşıya kalmamak adına birkaç takviye yapmayı planlıyoruz. Kulübün ekonomik yapısına uygun ve bu yapıya girdiğinde hemen uyum sağlayacak oyuncuyu transfer ederiz. Şu anda rahat bir şekilde hareket ediyoruz. Eğer sıkıntılı bir sürecimiz olsaydı teknik adamlar yöneticiler hepsi bir transfer telaşı içerisinde olurdu ve çok yoğun mesai harcarlardı. Uygun oyuncu denk geldiği anda bünyemize dâhil edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.
İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Enver Yalçın Yörük Müzesi Sahibi Enver Yalçın ise Fethiyespor ve yönetimini ağırlamaktan şeref ve onur duyduğunu belirterek takıma başarılar diledi. Yalçın, “İnşallah bu sene şampiyon olarak ülkemizde ses getireceğiz. Tekrardan başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.
GÜZELLİKLER BİZİMLE OLSUN 
Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu’da, ’’Takımımız şampiyonluğa gidiyor. Şampiyonluk yolunda bu tür kentle bağlaşma, kentin takıma sahip çıkması adına bu tür organizasyonlar çok önemliydi. Güzel bir gündü. Takımımız iyi gidiyor. Hocamızın ikinci devreyle ilgili düşüncelerini de duydunuz. Bizim şu anda tam destek önce takımımıza yönetimimize mevcut idari kadromuza destek vererek ikinci yarıda inşallah ilk yarı bitirdiğimiz gibi bitiririz. Bütün takıma yeni yıllar diliyorum. Takım yarın Antalya’ya gidecek. Yeni yılı otelde geçirecekler. Güzellikler bizimle olsun’’ dedi.
YENİ YILDA ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ
Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Akan Ugan, “Yeni yılda da takımımıza öncelikle şampiyonluk istiyoruz. Herkese güzel, mutlu, huzurlu bir yıl istiyoruz. İnşallah yolun sonunda da şampiyonluk hedefliyoruz. Bu konuda tüm Fethiye halkının desteğini canı gönülden istiyoruz” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN