'Motorlu Taşıt Alım Satım Mesleki Yeterlilik' Sınavları Tamamlandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirilen 'Motorlu Taşıt Alım Satım Mesleki Yeterlilik' sınavlarına 15 sektör temsilcisi katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

FTSO Likya Salonu’nda yazılı, Tuzla Mahallesi’ndeki Motomix firmasında ise uygulama sınavına tabi tutulan adaylar, ‘Motorlu Taşıt Alım Satım Mesleki Yeterlilik’ belgesi alabilmek için ter döktü. 2 aşamalı sınavda başarılı olan adaylar, yönetmelikteki şartları karşılamak suretiyle firmaları adına ‘Yetki Belgesi’ almaya hak kazanacak. 
Sınavlar hakkında bilgi veren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak inşaat, emlak, klima, vinç operatörlüğü sektörlerine yönelik mesleki yeterlilik sınavları gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi. Hem ‘Sorumlu Emlak Danışmanı (Seviye 5) ve Emlak Danışmanı (Seviye 4)’  hem de ‘Motorlu Taşıt Alım Satım Mesleki Yeterlilik’ sınavlarını tamamladıklarını anlatan Başkan Çıralı, 2 ayrı sınava 67 adayın katıldığını kaydetti. 2018 yılından bu yana sadece motorlu taşıt alım satım sınavlarına 341 adayın katıldığını vurgulayan Başkan Çıralı,“İhtiyaçlar doğrultusunda sınavlar düzenlemeye devam ederek, üyelerimizi ve çalışanlarını belgelendirmeyi sürdüreceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN