Mücevher Festivali Başladı

Tufanlar Kuyumculuk bölgenin en büyük mücevher ve altın takı festivalini düzenledi. Festivalde koleksiyon parçalar ve özel ürünlerin yer alıyor. Diğer yandan festival yangında kaybettiğimiz alanların tekrar yeşillenmesine de katkı sağlayacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Tufanlar Kuyumculuk hiç görülmemiş takılar ve sıra dışı ürünler ile festival hazırladı. Bölgenin ilk aynı zamanda da en büyük mücevher ve altın takı festivalini gerçekleştiren Tufanlar Kuyumculuk, çok özel sıra dışı tasarımlar ve altın grubu ile bölgede göz kamaştırmaya başladı. Festival, Koçak, Storks ve Lora firmalarının da destekleriyle gerçekleşti. Geleneksel hale getirilmesi planlanan festivalin amacı bölgede farkındalık yaratacak önemli projelere imza atmak olduğu kaydedildi. 
Festival kapsamında  önemli bir sosyal sorumluluk projesine de katkı sağlanacak.  Yangında kaybettiğimiz alanların tekrar yeşillendirilmesi amacıyla fidan bağışında bulunulacak.
AN İTİBARİYLE 8 GÜN BURADAYIZ
An itibariyle 8 gün buradayız diyen Pırlanta Değerlendirme Uzmanı Onur Arıkan’’ Mücevher festivalimiz başladı. Sabah itibariyle hazırlıklarımızı bitirdik. An itibariyle de 8 gün boyunca burada misafirlerimizi ağırlamak üzere buradayız. Mağazamız da güzel bir ambiyans oluşturduk. Festival yoğun ve kalabalık bir şekilde geçiyor. Festivalde özel koleksiyon parçalarımız var. Ayın 31’i ne kadar festivalimiz devam edecek. Bu ayı festival ile kapatacağız. Saat sabah 9.30 ile akşam 7.30’a kadar burada hizmet vereceğiz’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN