Muğla'da Soydu Fethiye'de Yakalandı

Muğla'da bir evde soygun gerçekleştiren şahıs Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından düzenlenen film gibi operasyonla evden aldığı eşyalar ile beraber yakalandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Birçok hırsızlık, dolandırıcılık kaydı mevcut olan Y.O.(43) isimli şahıs Menteşe İlçesi’nde bir evde soygun yaptı. Emniyet güçleri soygun yapan şahsın yaptıkları araştırmalar sonucunda Fethiye’ye geldiğini tespit etti. Olayın Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri’ne aktarılması üzerine çalışmalarına başlayan ekipler şahsın minibüs ile Fethiye'den çıkarak Yeşilüzümlü tarafında seyir halinde olduğu bilgisine ulaştı. Derhal minibüs şoförüne telefon ile ulaşan ekipler minibüs şoförünü bilgilendirdi. Takip edilen araca Yeşilüzümlü ile Nif arasında bir bölgede ulaşıldı. Kontrollü bir şekilde durdurulan minibüste şüpheli Y.O. evden aldığı 4310 Dolar,   645 TL, 10 Adet Burma Bilezik,7 Adet Kalın Bilezik, 10 Adet Tam Cumhuriyet Altını,4 Adet Yarım Altın, 7 Adet Çeyrek Altın, 2 Adet Reşat Altını, 2 Adet Yüzük, 1 Çift Küpe, 2 Adet Kutuda Ayakkabı, 1 adet Poşet içerisinde Mont, 2 adet kutuda Telefon ile beraber yakalandı.
Yakalanan şüpheli şahıs ve suç eşyaları muhafaza altına alınarak Muğla İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Şüphelinin Muğla Adliyesinde Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edileceği öğrenildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN