Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Taner Eren Türkiye ikincisi

Muğla'ya Okçulukta bir madalyada Taner Eren'den.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

18-21 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul Beykoz Mete Gazoz Okçuluk tesislerinde yapılan Bedensel Engelliler Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Muğla Gençlik Spor Kulübü Sporcusu Taner Eren Türkiye İkincisi oldu.
İstanbul Beykoz Mete Gazoz Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Gümüş Madalyanın sahibi olan Taner Eren, Madalyasını takım arkadaşı İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Sevinç Serin'in elinden aldı.
Çalışmalarını Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Tahir Karataş ile birlikte Okçuluk Antrenman Salonunda gerçekleştirdiklerini dile getiren Muğlalı Sporcu Taner Eren, Şampiyonadan Muğla'ya Türkiye ikincisi olarak dönmek gurur verici ifadelerini kullandı.
Türkiye İkincisi olan Taner Eren'i tebrik eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, “Başarıları ile bizleri gururlandıran para okçuluk sporcumuz ve antrenörümüz Tahir Karataş azimli çalışmaları ile bu madalyayı ne kadar çok hak ettiklerini bir kez daha gösterdiler. Muğla Gençlik ve Spor ailesi olarak spora hizmet vermeye devam ediyoruz. Sporda alınan başarılarla ilimizi daha üst seviyelere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Tahir Karataş yaptığı açıklamada “Türkiye Şampiyonasına çok iyi hazırlandıklarını ve gümüş madalyanın sahibi olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, bu madalya Muğlamıza kurumunuza ve emeği geçen herkese armağan olsun" dedi.
Taner Eren ve Antrenörü Tahir Karataş 9-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında Konya'da düzenlenecek olan 5. İslami Dayanışma Oyunları için çalışmalarına ara vermeden başladı.Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Taner Eren Türkiye ikincisi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN