MUĞLASPOR, BAL LİGİNDE KALDI

TFF Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele etme karşılaşmasında Muğla Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Muğlaspor ile Ortaca Belediyespor karşı karşıya geldi. Muğlaspor, 17. Ve 45+1. Dakikalarda bulduğu gollerle rakibi Ortaca Belediyespor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından saha içerisinde futbolcular arasındaki kavgaya yöneticiler ve taraftarlarında dahil olmasıyla arbede yaşandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Türkiye Bölgesel Amatör Lig Play-out mücadelesinde Muğlaspor ile Ortaca Belediyespor karşı karşıya geldi. Galip gelecek olan takımın önümüzdeki sezonda Muğla’yı Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edeceği karşılaşma Muğlaspor’un baskılı oyunuyla başladı. Dakika 17’de Samet Emre Temel’in şık vuruşuyla Muğlaspor 1-0 öne geçti. Golün ardından tansiyonun arttığı maçta dakikalar 29’u gösterirken hakem Ortaca Belediyespor lehine penaltı verdi. Meşin yuvarlağı ağlarla buluşturan Yusuf Çataloluk durumu 1-1’e getirdi. Mücadele zevki yüksek geçen maçta Tugay Eruzun ilk yarının uzatma dakikalarında takımını öne geçirdi. Maçta başka gol olmadı ve 2-1 sonuçlandı.
Maçın ardından iki takım arasında çıkan kavgaya yönetici ve taraftarların da dahil olmasıyla sahanın içi karıştı. Tribünler bu esnada sahaya yabancı maddeler yağdırdı. Çevik kuvvet ekipleri araya girerek kavgayı güçlükle yatıştırdı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN