NURETTİN 'MÜCADELEMİZE DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ'

Lacivert beyazlılar seyircisi önünde oynadığı Karbel Karaköprü Belediyespor karşılaşmasını 1-0 kaybetti. Alınan mağlubiyetin ardından Fethiyespor'lu futbolcu Nurettin Çakır ile Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Besim Durmuş açıklamalarda bulundu

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

.
3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 28. hafta karşılaşmasında evinde Karbel Karaköprü Belediyespor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar yaklaşık 1500 taraftara karşı 27. Dakikadan sonrasını 10 kişi oynadığı mücadeleyi 0-1 kaybetti.
Alınan bu mağlubiyetin ardından Fethiyespor’lu futbolcu Nurettin Çakır, “Elimizden geldiğini yaptığımızı düşünüyorum. Düzeltmeye çalışacağız. Maça çok iyi hazırlandık, iyi de başladığımızı düşünüyorum. Ama çok şanssız bir anda penaltı oldu, kırmızı kart oldu. İkinci yarı 10 kişi kalmamıza rağmen baskın taraftık ama golü bulamadık. (Direkten dönen top hakkında) Belki de girse çok farklı olabilirdi maç bizim için. Mücadelemize devam etmek zorundayız. Önümüze bakacağız.” dedi.
Galip gelen Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Fethiye takımı yıllardır futbol kültürü olan bir yer. Yarışmak istiyor. Sürekli üst seviyede. Burası psikolojik olarak en zor deplasmanlardan bir tanesi. Böyle bir deplasmanda 3 puan almak çok değerli. Buraya hem istekli hem olumlu geldik. Mücadele gücümüz sonuna kadar devam ederse kazanacağımızı biliyorduk. Arka arkaya kazanamayan bir takım vardı. Bizim açımızdan 3 puan harikulade oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum.  Çok iyi mücadele ettiler. Çok direnç sağladık. 10 kişiye karşı biraz geriye yaslandık. 1-0 bitmesi bizim için çok önemli. Fethiye futbolcu gücü yüksek çok dinamik bir takım. Hücuma çabuk çıkıyor, atletik bir yapısı var. Böyle bir takıma direnç koymak bizim için çok değerliydi. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, Fethiyespor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN