Öğrenciler Gazileri Ziyaret Etti

Merkez Atatürk İlkokulu öğrencileri ve öğretmenler Muharip Gaziler Ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Ziyarete 2. ve 3. sınıfta okuyan yaklaşık 7 öğrenci ile birlikte  sınıf ve rehberlik öğretmenleri de katıldı. Öğrenciler Gaziler Derneği Başkanı Namık Ünal’a çiçek verdi. 
Öğrencilerden gelen nasıl gazi oldunuz?  ve Gazi olmaktan mutlu musunuz? sorusuna  Muharip Gaziler Ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal “Olay 1974 Kıbrıs Savaşı’nda Türkler’e Yunanlılar ve Rumlar katliam yapıyorlardı. Biz onları kurtarmak için Kıbrıs’a gittik. Onları kurtardık. Şimdi onlar Kıbrıs’ta rahat olarak yaşıyorlar.Gazi olmaktan çok mutluyuz. Bu vatan için şehit de olabilirdik. Bu ülke için her şeyi yaparız” diyerek cevap verdi. 
“ÖĞRENCİLERE GAZİLER VE ŞEHİTLER HAKKINDA BİLGİ VERECEĞİZ”
Öğrencilerin kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Namık Ünal öğrencilere gazilik ve şehitlik hakkında bilgiler vereceklerini söyledi. Muharip Gaziler Ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma  Derneği  Başkanı Namık Ünal’' Bugün derneğimize Atatürk İlkokulu öğrencileri ziyarete geldiler. Kendilerine gazilik ve şehitlik hakkında bilgiler vereceğiz. Bizi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da diğer okulların bizleri ziyaret etmesini istiyoruz. Üst sınıf öğrencilerine de açıklama yapmak isteriz’’ diye konuştu.
“ONLAR BU ÜLKENİN DEMİRİ ÇİMENTOSU”
Bugün  Muharip Gaziler Ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’ne okul olarak ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Merkez Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni Gürca Ölecek’’ Bugün Merkez Atatürk İlkokulu olarak gazilerimizi ziyarete geldik. Onlara çok şey borçluyuz. Onlar bu ülkenin demiri, çimentosu ve her şeyidir. Sonsuz teşekkür ediyoruz. İyi ki bizler için mücadele etmişler’’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN