Okul Sporları Basketbol Yıldız Erkeklerde Kupa Sahibini Buldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ve öğrencilerin yoğun ilgisini çeken okul sporlarında bir kupa daha sahibini buldu. Dart, Hentbol, Basketbol, Bilek Güreşi, Kros, Voleybol vb. branşlarda toplam 132 kupa sahibi bulurken dereceye giren tüm sporculara ve takımlara madalyaları takdim edildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

 

TÜRDÜ YILDIZ ERKEKLER TAKIMI NAĞMAĞLUP 1. OLDU

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Serdar Türem yönetiminde namağlup il birincisi olan Türdü Yıldız Erkekler Takımı Muğla’yı grup müsabakalarında temsil edecek.

2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan ve Atatürk Spor Salonunda oynanan Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği Müsabakası bugün yapılan final karşılaşmasıyla tamamlandı. 4 takımdan toplam 48 sporcunun katıldığı müsabakalarda dostluk ve büyük çekişme ön plandaydı. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği mücadelede Menteşe Türdü 100. Yıl Ortaokulu, Bodrum Özel Bahçeşehir Koleji Ortaokulunu 73-57 yenerek birincilik kupasını aldı ve İlimizi Bölge yarışlarında temsil etme hakkına sahip oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımların madalyaları, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Basketbol Muğla İl Temsilcisi Ümit Çolakoğlu ve Muğla Cimnastik Kulübü Başkanı Mertcan Güngör tarafından takdim edildi.

Katılan tüm sporcuları tebrik eden İl Müdürü Ömer İlman, Muğla’yı bölge yarışlarında temsil edecek Menteşe Türdü 100. Yıl Ortaokulu'na başarı dileklerini iletti.

Okul sporları bu hafta Futsal, Futbol, Taekwando, Kick Boks ve Voleybol müsabakaları ile devam edecek.

Yapılan müsabakalar sonunda sıralama şu şekilde oluştu;

1- Menteşe Türdü 100. Yıl Ortaokulu

2- Bodrum Özel TED Koleji Ortaokulu

3- Bodrum Özel Bahçeşehir Koleji Ortaokulu

4- Fethiye Özel Ata Koleji Ortaokulu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN