Okul Sporları Boks Türkiye şampiyonasında Muğla'ya 2 madalya

Aydında düzenlenen Okul Sporları Boks Türkiye Şampiyonasında Muğlalı sporcular madalya ile döndü. 17-21 Ocak tarihleri arasında Aydın ilinde düzenlenen Okul sporları Boks Genç A Erkekler Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Yasin Kıran 92 kg'da Türkiye 2. olurken Emre Akçin 54 kg'da Türkiye 3. oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Aydında düzenlenen Okul Sporları Boks Türkiye Şampiyonasında Fethiye Şehit Süleyman Yasir Ağır Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Yasin Kıran 92 kg’da Türkiye 2. oldu. Ortaca Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Akçin 54 kg’da Türkiye 3. olurken, Fethiye Şehit Süleyman Yasir Ağır Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Eren Öksüz ise dereceye giremedi.Haber
Fethiye Arena Boks Kulübü antrenörü Sami Sunay eşliğinde şampiyonaya katılan sporcular şampiyona dönüşü Boks Muğla İl Temsilcisi Yusuf Işık ile birlikte Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.
Şampiyon sporcuları tebrik eden İl Müdürü Ömer İlman “Boks İl Birinciliği Müsabakalarında dereceye giren sporcularımızın Aydın’da yapılan Türkiye Şampiyonasından dereceyle dönmeleri bizleri gururlandırdı. Okul Sporlarının önemini her zaman dile getiriyoruz. Gençlerimizin spora yönelmelerinde rol oynayan Okul Sporları ile sporu ilk olarak okulda tanıyan birçok gencimiz bu sayede sporu tanıyıp, benimseyerek spor yaşamına devam ediyor. Okul sporlarında hedefin çocukların sporla buluşturulmasıdır. Bu tür projeler zihnen ve bedenen daha sağlıklı bir nesil yetişmesini sağlamaktadır. Şampiyon sporcularımızın eğitim ve spor hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.
Haber
Birinciliği kıl payı kaçırdıklarını dile getiren Antrenör Sami Sunay ise “Pandemi döneminde kısıtlı imkânlarla hazırlandığımız şampiyonada Muğla adına 2 madalya ile döndüğümüz için gururluyuz. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer İlman’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN