Ölüdeniz'de Komşularını Soydular

Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii'nde İngiltere vatandaşı Max ROBİNSON ve Josh COX'un kaldıkları villaya giren komşu villada oturan hırsızlar kendilerini fark eden ev sahiplerini bıçakladıktan sonra villayı soydular.Yakalanan soyguncular tutuklanarak Eşen Kapalı Cezaevi'ne gönderildiler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkiinde geçici ikamet eden İngiltere vatandaşı olan Max ROBİNSON ve Josh COX isimli şahısların kalmış oldukları villada uyudukları esnada 03.12.2021 günü saat 03.00 sıralarında balkon kapısından üç kişi villaya girdi.Villaya giren hırsızları ev sahipleri fark etti.Ardından çıkan arbedede hırsızlar ev sahiplerini bıçakla yaraladıktan sonra içerisinde yaklaşık 20.000 Pound kripto para bulunan 2 adet laptop 700 Pound para, 2 adet cep telefonu 2 adet pasaport ile 2 adet ceket malzemelerini çaldılar.
İhbar üzerine olaya Fethiye JASAT Timleri, İsth.Timi ve Ölüdeniz J.Krk.K.lığı ekipleri müdahale etti.
Olayın aydınlatılmasına yönelik yapılan araştırmada, villanın güvenlik kamera kayıtları incelenmesi sonucunda , şüpheli şahısların mağdurlara ait villanın yan tarafında bulunan villada ikamet eden Fas uyruklu M.A.S., A.A.K. ve S.A. isimli şahısların olduğu tespit edildi.

Şüphelilerin  34 plakalı kiralık aracı kullandıkları  ve yurt dışına çıkmak için Antalya Havaalanı’nda oldukları değerlendirilerek Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl J.K.lığı birimlerine gecikmeksizin bilgi verildi.Yurtdışına çıkış yapmadan hırsızlar çaldıkları eşyalar ile birlikte yakalandı.

Fethiye Nöb.C.Savcısının talimatı ile şüpheliler Antalya İli’nden Fethiye İlçesine getirilerek tamamlanan adli işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Eşen Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Max ROBİNSON ve Josh COX’un çalınan eşyaları eksiksiz olarak teslim edildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN