Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi ile Dalaman Havalimanından Dijital Adım

Ölüdeniz'in tanıtımı için kullanılacak dijital reklamların maddi olarak desteklenmesi için Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ile Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur sözleşmeleri imzaladı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Ölüdeniz’in gücüne güç katmak için dijital platformlarda tanıtım projesini hayata geçiren Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, Dalaman Havalimanı’nın desteğini alarak büyük bir proje için sözleşme imzaladı. Dijital platformlara verilecek reklamların bedellerine destek olması için Dalaman Havalimanı ile anlaşmaya varan Başkan Kökten, “Günümüzde artık her şey dijitalde, dijitalde biz bir yerlere gelmek istiyoruz. Ölüdeniz’i hak ettiği yerlere getirmek istiyoruz. Bu da hep beraber birlikte olursak oluyor” dedi.  Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur ise, “Bölgemizde gerek Fethiye’mizde gerekse de incimiz Ölüdeniz de dijital tanıtım çalışmalarını beraber yapacağız” diye konuştu.
“ÖLÜDENİZ HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAKTIR”
Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur, “Uzun zamandır omuz omuza çalıştığımız Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi ile şimdi desteklerimizi imza altına almış olduk. Dijital tanıtım anlamında artık destinasyon tanıtımına geçildi. Bizlerde bu akımı kaçırmamak için gerek tüm bölgemizde gerek Fethiye’mizde gerekse de incimiz Ölüdeniz de dijital tanıtım çalışmalarını beraber yapacağız. Omuz omuza yapacağız, karar vereceğiz ortak bir tanıtım dijital bütçesi koyacağız. Ve bu en iyi şekilde en doğru kitlelere sektöre ihtiyacı doğrultusunda yönlendireceğiz. Her şey Ölüdeniz için, umarım Ölüdeniz’de ki turizm çeşitliliği bu şekilde artacaktır. Turizm kazançları artacaktır. Tabi ki bu tek başına yetmeyecek. İç içe girmiş birçok konu var ama Muhammet beyin başkanlığında ben eminim ki Ölüdeniz’de ki birçok sorunda çözülecek. Herkes omuz omuza taşın altına elini koyarak bu sıkıntıları aşacağız. Ölüdeniz artık hak ettiği değere kavuşacaktır” diye konuştu.
“DALAMAN HAVALİMANINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, “Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi olarak, Dalaman Havalimanın bu göstermiş olduğu ilgiden verecek olduğu destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Yani günümüzde artık her şey dijitalde, dijitalde biz bir yerlere gelmek istiyoruz. Ölüdeniz’i hak ettiği yerlere getirmek istiyoruz. Bu da hep beraber birlikte olursak oluyor. Şuanda güzel bir ortam yakalandı. Her şey çok iyi gidiyor web sitemizde hazırlanıyor. Hatta beraber hazırlıyoruz. O yüzden ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Dalaman Havalimanına da çok teşekkür ediyorum. Her şeyin güzel olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN