'ÖNCELİK YAYANIN' TEMALI ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gazi İlkokulu önünde, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Öncelik Yayanın' temalı etkinlik yapıldı. Programda İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Gazi İlkokulu öğrencilerine yaya geçidi kullanımı ve karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken bilgileri aktardı. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

29 Eylül Perşembe günü saat 11.00'de Gazi İlkokulu önünde (Eski Emniyet Müdürlüğü Yanı) Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Öncelik Yayanın’ temalı etkinlik yapıldı. Programa İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ve Sahil Güvenlik Komutanı Teğmen Alper Koç katıldı. Etkinlikte Müdür Dadaşoğlu, Gazi İlkokulu öğrencilerine yaya geçidi kullanımı ve karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken bilgileri aktardı. Sonrasında yayalar bizim kırmızı çizgimizdir diyen Müdür Dadaşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ve Sahil Güvenlik Komutanı Teğmen Alper Koç ile birlikte yaya geçidine kırmızı çizgi çizdi. Program yoldan geçen sürücülerin bilgilendirilmesi ile devam etti.


YAYALAR BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR
Yayaların önemini vurgulayan İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu,’’ Bizim 5 tane kırmızı çizgimiz var. Bunlardan ilki yayaların geçiş önceliği. Alkol, hız, emniyet kemeri ve cep telefonu. Birinci önceliğimiz yayaların geçiş önceliği. Yayalar bizim kırmızı çizgimizdir. Bugün de temsili olarak kırmızı çizgimizi hep beraber çizeceğiz ve hayata geçireceğiz’’ dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN