Ortaca Belediyesi'nden Dalyan Kanalı cevabı

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan'ın Dalyan Kanalı'nda doğa katliamı yapıldığına ilişkin açıklamalarına ve bu yönde bazı medya organlarında çıkan haberleri Ortaca Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden cevap verdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Dalyan Kanalı kenarında yapılmakta olan peyzaj çalışmalarına ilişkin CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan eleştirilerde bulunarak “Dalyan Kanalı’nda Doğa Katliamı yapılıyor”demişti.Ortaca basınında bu yönde haberler çıkmıştı.Ortaca Belediyesi yapılan bu açıklamaya ve medya organlarında çıkan haberlere ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.
Ortaca Belediyesi Dalyan Kanalı‘nda yapılan peyzaj çalışmalarına ilişkin CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan’ın açıklamalarına ve medya organlarında çıkan haberlere ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Son günlerde bazı sosyal medya sayfalarında paylaşılmakta olan Dalyan Mahallesi Kıyı Düzenlemesi ile ilgili yersiz ve asılsız haberler yayınlanmakta olup, Belediyemiz karalanmaya çalışılmaktadır.
Bu proje yasal olarak onaylanan ve uygulanmakta olan bir projedir. Belediyemizde bu proje kapsamında çevreye zarar vermeden ve yeşil alanların tahrip edilmemesi için hassasiyetle çalışmaların yürütülmesine yardımcı olmakta ve kontrolünü yapmaktadır.
Uygulanmakta olan bu proje ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımıza gerekli tüm bilgiler verilecektir” denildi.
Ayrıca  Muğla Çevre ve Şehircilik il Müdürü Ömür Özdil Dalyan Maraş Mahallesi ve Kıyı Kenar düzenlemesi projesi hakkında Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve beraberindeki heyetten çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN