ORTACA BELEDİYESPOR BAL LİGİ YOLUNDA

2021-2022 Muğla Bölgesi Süper Amatör Lig Yükselme Grubu Şampiyonu Ortaca Belediyespor oldu. Geçtiğimiz sezonda BAL'da oynama hakkı olmasına rağmen lige katılmayan ve Süper Amatör Lig'de mücadele eden Ortaca Belediyespor bu sezon yeniden BAL Ligi'ne yükselme yolunda bir engeli daha aştı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Süper Amatör Ligi normal sezonda A grubunda Düğerek Güneşspor 26 puanla lider bitirirken, Milas Gençlikspor 22 puanla ikinci bitirmişti.B Grubu’nda ise Dalyanspor lider olurken Ortaca Belediyespor işse 2. Olarak ligi tamamlamıştı.
Bu dört takım arasında oynanan Süper Matör Lig Yükselme Grubu  mücadeleleri kıyasıya rekabeti sürdürdü. Play-Off liginde Ortaca Belediyespor aldığı seri galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturdu. En yakın rakibi Düğerek ise son haftalarda aldığı seri puan kayıplarından dolayı ikincilikten üçüncülüğe geriledi. 6 haftalı ligin sonunda  hiç mağlup olmayan Ortaca Belediyespor, sonuncu Milas Gençlikspor’u deplasmanda 1-4 mağlup ederek en yakın rakibine 7 puan fark attı. 2. Sıradaki Düğerek Güneşspor ligin son maçı olan Dalyanspor karşılaşmasına çıkmayarak hükmen mağlup oldu. Süper Amatör Lig Yükselme Grubu’nu  şampiyon tamamlayan Ortaca Belediyespor BAL Ligi’nin bitmesini bekleyecek. BAL Ligi sona erdiğinde BAL Ligi’nde bulunan 2 Muğla takımından Muğlaspor ve Yatağanspor’dan hangisi ligi geride tamamlarsa o takımla BAL Ligi’ne yükselme mücadelesi yapacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN