'Özel Fethiye Tenis Yıldız Takımları İl Birincisi'

Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu 1-2 Nisan 2017 tarihlerinde Muğla'da düzenlenen okullar arası Yıldız Erkek-Yıldız Kız Tenis İl Turnuvasına katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi.  Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu;  1-2 Nisan 2017 tarihlerinde Muğla’da düzenlenen okullar arası Yıldız Erkek-Yıldız Kız Tenis İl Turnuvasına katıldı.

 

Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada “Muğla da düzenlenen okullar arası tenis il birinciliği turnuvasında okulumuz yıldız erkek takımı ve yıldız kız takımı 2 gün boyunca başarılı maçlar çıkarmıştır. Yapılan maçların sonucunda tüm rakiplerini yenen Yıldız Erkek-Yıldız Kız takımlarımız il birincisi, olmuşlardır. Okulumuzu ve ilçemizi Muğla il seçmelerinde başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimiz büyük bir başarı örneği göstererek herkesin gururu oldu. Yıldız Erkek-Yıldız Kız takımlarımız elde ettikleri birincilikle İzmir’de düzenlenecek grup müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir” denildi.  Kazanılan bu zafer sonrasında Okul Müdürü  Ayser Yılmaz açıklamasında “Öğrencilerimiz sportif alanda da başarılar kazanması bizleri gururlandırıyor. Tenis gibi zor bir spordan il birinciliği elde etmek bizim için ayrı bir gurur tablosudur. Başta öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, çalıştırıcılarını ve en büyük destekçileri olan ailelerini tebrik ve teşekkür ediyorum. Grup yarışmalarında öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN