Pedallar Seydikemer'de Çevrildi

Seydikemer Belediye Başkanlığının destekleriyle bu yıl 2'ncisi düzenlenen Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışları tamamlandı. Seydikemer'in tarih kokan coğrafyasında pedal çeviren bisiklet tutkunlarının kıyasıya mücadelesi nefes kesti.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışı'nın 2.si 9-10 Ekim tarihleri arasında Kaş-Patara Antik Kenti ve Letoon Antik Kenti-Seydikemer arasında 2 gün 2 etap şeklinde düzenlendi.
Muğla Karya Gençlik Spor Kulübü tarafından organize edilen Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yanı sıra Seydikemer Belediyesinin destekleriyle de düzenlenen Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışları Seydikemer’in tarihi ve turistlik alanlarının tanıtımına da büyük katkı sunması bekleniyor. 
Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışları’nın 2’nci günü bol çekişme ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Letoon Antik Kenti'nde saat 10.00'da start alan bisiklet yarışmacıları 48 km’lik Saklıkent, Tlos Antik Kenti, Yakapark gibi muhteşem bir rotada pedal çevirdiler. Tarih ve doğayla iç içe pedal çeviren yarışmacıların son durağı Seydikemer şehir merkezi oldu. Yarışmada 2. günün sonunda dereceye girenler ise altınla ödüllendirildi. 
Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışları ödül törenine; Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Vekili Fahri Yiğit, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ramazan Girgin, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti Seydikemer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, DEVA Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Orhan Ustaoğlu, Seydikemer İlçe Jandarma Komutan Vekili Hakan Tur, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur ve vatandaşlar katıldı. 
Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışları’nın 2’nci etabını dereceyle bitiren yarışmacılara ödülleri Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Altınla ödüllendirilen yarışmacıları tebrik eden Başkan Otgöz, yarışmacılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
Genel Klasman Kadınlar kategorisinde derece giren isimler şu şekilde;
Birinci Ekin Ereke, 
İkinci Buse Yücel 
Üçüncü Selda Nepton.
Genel klasman Erkekler kategorisinde derece giren isimler şu şekilde;
Birinci Yevhen Fılın, 
İkinci Umut Göz 
Üçüncü Erkan Güngör.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN