Projelerini sergilediler

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 66 öğretmenin yer aldığı e-twinning projesi kapsamında okullarda öğrencilerin yaptığı projeler Fethiye Beşkaza Meydanı'nda sergilendi.Düzenlenen sergiyi Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat'ta ziyaret etti.Sergi sonrasında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde proje ödülleri sahiplerini buldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’de e-twinning projesi kapsamında ortaya çıkan projeler Fethiye Beşkaza Meydanı’nda sergilendi.Fethiye’de 66 öğretmenin içerisinde yer aldığı proje 91 tane ulusal kalite etiketi ödülü , 25 tane Avrupa kalite etiketi ödülü aldı.Projenin tamamlanmasından sonra ortaya öğrenciler tarafından çıkartılan projeler sergilendi.Fethiye Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen sergiyi Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ta ziyaret etti.Proje hakkında açıklamada bulunan Proje İlçe Eğitim Koordinatörü Ummuhan Eryiğit Sertkaya “Bu sergiyi yapmamızın amacı Avrupa’da ki 48 ülkede görev yapan  öğretmenler arasında uluslararası projeler yapılıyor. İlçemizden de 66 öğretmenimiz bu projelerde yer aldılar. Buna bağlı 91 tane ulusal kalite etiketi ödülü , 25 tane Avrupa kalite etiketi ödülü aldılar. Bazı projelerimiz Azerbaycan’da iyi örnek projesi seçildi. Davet edildi sunumları yapıldı. Bazı projelerimiz Brüksel iyi örnek kitaplarına dahil oldu ve Avrupa’da ki okullara bu tarz projeler yapılması üzerine tavsiye edildi. Biz bunun yaygınlaşmasını ve diğer öğretmenlerin , ilçemizin farkına varması için yaptığımız çalışmaları sergi haline getirdik. Ve bununla ilgili görsellerimizi ilçemiz halkına sunmaya karar verdik. Bunun yanı sıra bu yıl devam etmekte olan projelerimiz var. İnşallah büyüyerek ilerleyecek.  Ben ve öğretmenlerimin ideali Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkmak. Hatta onlara eğitim öğretimimizi empoze etmek. Bunu da başardığımıza inanıyorum” dedi. 
PROJE ÖDÜLLERİ SAHİBİNİ BULDU
Düzenlenen serginin ardından E-TWİNNİNG Projesi’nde ortaya çıkan projeler ödüllendirildi.Fethiye Belediyesi Özer Oldun Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat’ta katıldı.Ödül töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Ardından e-twinning tanıtım videosu gösterildi. Proje İlçe Eğitim Koordinatörü Ummuhan Eryiğit Sertkaya,İlçe Milli eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ın konuşmalarının ardından sahiplerine ödülleri verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN