Rehabilitasyon Merkezlerinden Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okuluna Ziyaret

Özel Eğitim Dernekleri Muğla İl Başkanı aynı zamanda Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar, Özel Saygın Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Mehmet Demircioğlu, Son Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Hakan Gökçen ile Fethiye'de bulunan Rehabilitasyon Merkezleri olarak Akıncı 1. Ve 2. Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulunda göreve yeni başlayan Okul Müdürü Deniz Esen'e ziyarette bulundular.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Okul Müdürü Deniz Esen; ziyaretten oldukça memnun kaldığını söyleyerek şunları söyledi: ‘Özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin eğitimi, yaşam kalitelerinin yükselmesi, doğru davranış ve becerilerini kazanması açısından oldukça önemlidir. Bunları öğrenirken yoğun bir eğitime ihtiyaç duyarlar. Fethiye’de bulunan Rehabilitasyon Merkezleri de başta 3 Kurumuyla eğitimlerine yoğun bir şekilde devam eden Nursel Özdemir Kurumları ailelerin istek ve ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap vermeye devam ediyor. Bugün okulumuzu ziyaret eden Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar, Saygın Özel eğitim Kurum Müdürü Mehmet Demircioğlu ve Son Atılım Kurum Müdürü Hakan Gökçen’e nazik ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İleride ortak çalışmalarımızın olacağına eminim.’ 
Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar da ''Bizler her zaman olduğu gibi Fethiye’de bulunan Rehabilitasyon Merkezleri olarak birlikte hareket ediyoruz. Birlikte faaliyetlere katılıyoruz. Bugünde görevine yeni başlayan okul müdürümüz Sayın Ege ESEN hocamıza ziyarette bulunduk. Kendisinin özel eğitim alanındaki donanımı, bilgi ve tecrübesi bizleri son derece mutlu etti. Bizler öğrencilerimizin sıkıntılarını en aza indirmek istiyoruz. Çabalarımızın sonucunu da fazlasıyla almak bizleri çok mutlu ediyor. Bu anlamda Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürümüz ile yapacağımız çalışmalar için şimdiden heyecanlıyız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı olsun diyoruz.'' ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN