Sadet Kansız 'Bayramlar Zehir Oldu Atatürk'ü Layığı İle Analım'

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Genlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında 'İktidarın yanlış politikaları nedeni ile bayramları kutlayacak halimiz kalmadı bari Atatürk'ü layığı ile analım' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

 19 Mayıs Atatürk’Ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız mesaj yayınladı. Mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceği emanet ettiği gençlere armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
19 Mayıs’ın tarihimizde çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Sadet Kansız “19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi içerisinde bulunduğu durumdan kurtarmak için Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı gündür. Ulu Önderimiz ülkeyi işgalcilerden kurtarmak adına Samsun’a ayak bastığı gün yanan bu ateş Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun ilk adımıdır. Bugünün bayram olarak armağan edildiği geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin günü kutlu olsun” dedi.
“ŞİMDİ KUTLAYACAK OLDUĞUMUZ GENÇLERİMİZİN BAYRAMINDA GENÇLERİMİZ GELECEKTEN ÜMİTSİZ”
İktidarın her alanda uyguladığı politikalar yüzünde artık vatandaşların mutsuz olduğunu ifade eden Sadet Kansız “Geçtiğimiz günlerde Ramazan Bayramımızı kutladık. 14 Mayıs’ta çiftçilerimizin bayramını kutladık.  Şimdide Kurtuluş Savaşımızın başladığı gün olan ve gençlerimize armağan edilen Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlayacağız. Ama hiçbir bayramın tadı kalmadı. İktidar ülkeyi o kadar kötü yönetiyor ki toplumun her kesiminde mutsuzluk var. Çocuklarımız içinde bulundukları eğitim sisteminden mutsuz. Aldıkları eğitime ve adaletli eğitim aldıklarına inanmıyorlar. Dini bayramlarımızda insanlarımız geçim sıkıntısından bayram kutlayacak halleri kalmamış. Bayramda bayramlaşmaya gelecek misafirlerine ikram edecek şekeri alacak parası kalmamış bir halde. Çiftçilerimiz emeklerinin karşılığını alamıyorlar. Artık neredeyse çiftçiliği bırakacak duruma gelmişler. Tarım arazileri hızla yok ediliyor. Şimdi kutlayacak olduğumuz gençlerimizin bayramında gençlerimiz gelecekten ümitsiz. Her biri bir fırsatı bulup yurtdışına gidip orada yaşamayı düşünüyorlar” dedi.
“DÜNYA’DA SÖZ SAHİBİ BİR DEVLET KONUMUNA ULAŞMAK İÇİN BİR AN ÖNCE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ÇİZDİĞİ YOLA DÖNMEMİZ GEREKİR”
Gençlerin bayram kutlayacak hallerinin kalmadığını ifade eden Sadet Kansız “Toplumun her kesimi büyük sıkıntılar yaşıyor.  Kimsenin bayram kutlayacak hali kalmadı. Bu önemli günde gençlerimize seslenmek istiyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Yüce Türk Milleti ile beraber bu vatanı kurtarmak adına verdiği büyük mücadele ortadadır. Verilen büyük mücadelenin sonunda Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü bir ülke olması için gösterdiği yol bellidir. Ne zaman biz bu yoldan sapmalar yaşamaya başladık, o zamandan bu yana yaşanan sıkıntılar da ortadadır. Huzura, mutluluğa, Dünya’da söz sahibi bir devlet konumuna ulaşmak için bir an önce Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yola dönmemiz gerekir. Bunun için bu yolu ve hedeflerimizi unutmamız gerekir” dedi.
Toplumun her kesiminin unutturulmaya çalışılan değerlerimizi hatırlaması gerektiğini ifade eden Sadet Kansız “Millet olarak içerisinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulmak için. Dünya’da söz sahibi olabilmemiz için. Kimseye muhtaç olman kendi kendimize yetebilmemiz için çok çalışmamız gerek. O yüzden bayram kutlayacak halimiz kalmamış olsa bile, Mustafa Kemal Atatürk’ü layığı ile analım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güçlü bir devlet olabilmesi için O’nun bize gösterdiği yoldan ilerleyelim. Bu yolda çocuklarımız için gençlerimiz için hep beraber kenetlenelim.  Bir ve birlik olalım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN