Sadet Kansız'dan Anneler Günü mesajı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız Anneler Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında 'Doğumdan ölüme kadar her anımızda yanımızda olan ve bizleri yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarım' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Anneler Günü nedeni ile Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajında annelerin önemine değinen Sadet Kansız “Doğumdan ölüme kadar her anımızda yanımızda olan ve bizleri yetiştirmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım” dedi.
Hayatımızın her anında annelerimizin bizlerle birlikte olduğunu ifade eden Sadet Kansız “Annelerimiz hayatlarının en güzel yıllarında fedakârlık yaparak bizleri yetiştirmek için her şeylerini ortaya koymuş insanlardır. Onların ne kadar kutsal olduğunu anlatmak için tek bir gün yetmez. Bir gün değil her gün annelerimiz hatırlayarak onlara gereken değeri vermemiz gerekir” dedi.
Dinimizde de annelerin büyük önemi olduğuna işaret eden Sadet Kansız “Anneler o kadar kutsal varlıklardır ki dinimiz de açıkça bunu ortaya koymuştur. Peygamberimiz “Cennet onların ayakları altındadır” diyerek annelerimizin ne kadar önemli olduğunu bizlere anlatmıştır” diye konuştu.
Kadınların ve annelerin tarihimizde büyük bir önemi olduğuna dikkat çeken Sadet Kansız “Tarihimiz hiç unutmayacağımız başarılar ile doludur. Bu başarıların hepsinin altında kadınlarımız ve annelerimiz yatar. Kurtuluş Savaşı’nda annelerimizin ne kadar büyük işler yaptıklarını biliyoruz. Vatanı için canını vermiş tüm şehitlerimiz de birer ana evladı. Hepsini anneler yetiştirdi.  Hayatını kaybeden şehit annelerimize Allah’tan rahmet dilerken, hayatta olan şehit annelerimizi sadece yılın belli günlerinde değil her gün hatırlayarak onları yalnız bırakmamamız lazım. Büyük küçük demeden vatanı için hayırlı evlat yetiştiren, büyük fedakârlıklar ile yetiştirdiği evlatlarını gözünü kırpmadan vatanı için feda eden tüm annelerimizin ellerinden saygı ve minnet ile öpüyorum. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN