Şair Ataol Behramoğlu İle Şarkıcı Mehtap Meral Sevenleriyle Buluştu

Fethiye Likya Günleri Etkinlikleri kapsamında Şair Ataol Behramoğlu ile Mehtap Meral sevenleri ile buluştu. Şiir ve insan temalı 'Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var' söyleşisine ilgi yoğun oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Likya Etkinlikleri kapsamında ünlü yazar, şair ve gazeteciler Fethiye’ye gelmeye devam ediyor. 10 Ekim’e kadar sürecek olan Likya etkinlikleri söyleşilerinin 1 Ekim Cuma günü konuğu Şarkıcı Mehtap Meral ile Şair Ataol Behramoğlu oldu. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nin Açık Hava Gösteri Merkezi’nde sohbet havasında gerçekleştirilen söyleşiyi vatandaşlar ilgiyle izledi.  Programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Halime Ok ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 
“Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var” söyleşisiyle sevenleriyle buluşan Ataol Behramoğlu, yapılan söyleşilerin çok anlamlı olduğunu belirterek, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve tüm Fethiyelilere teşekkür etti.
Şarkıcı Mehtap Meral ise, kültür sanat ve edebiyatın konuşulduğu etkinliklerin çok önemli olduğunu ifade ederek, Fethiye Belediyesine ve vatandaşlara teşekkür etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN