SALI PAZARINDA BAYRAM BEREKETİ

Fethiye'nin ve bölgenin en büyük pazaryeri olan Salı Pazarı havaların iyice ısınmaya başlaması ile beraber sadece Fethiyelilerin değil yabancı turistlerinde en çok ziyaret ettiği yerlerden birisi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Havaların ısınmasıyla birlikte ürün çeşitliliğinin arttığı pazarda son birkaç haftanın iyi geçtiğini belirten pazarcılar bayramın bereketli geldiğini söyledi. Fiyatların yüksek olduğunu fakat insanların mecbur aldığını söyleyen pazarcılar fiyatların yüksek olması bizim kazancımızı arttırmıyor dediler. Enflasyonun hala devam ettiğini gelir gider dengesizliğinin bulunduğunu belirten pazarcı esnafı bayram tatili ile birlikte tezgâhlarını boşalttıklarını ceplerine biraz para girdiğini söyledi. 
Havaların ısınması ile ürün çeşitliliği artarken, renkli ve taze ürünlerin bulunduğu pazarda bu hafta patates 10-12.5, soğan 8-10, kapya biber 15, dolmalık biber 20,  patlıcan 8-10, marul 8, domates 10-15, salatalık 7-8, fasulye 20-25, havuç 10, kabak 12, karpuz 5, şeftali 15-20, elma 10 liradan satılıyor.       
SALI PAZARINDA BAYRAM BEREKETİSALI PAZARINDA BAYRAM BEREKETİSALI PAZARINDA BAYRAM BEREKETİSALI PAZARINDA BAYRAM BEREKETİSALI PAZARINDA BAYRAM BEREKETİSALI PAZARINDA BAYRAM BEREKETİSALI PAZARINDA BAYRAM BEREKETİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN