Şampiyon Trabzon

Trabzonspor, 38 yıl sonra Süper Lig'de şampiyonluk ilan etti. Antalyaspor karşısında 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Futbol Sezonu’nun Şampiyonu ligin bitmesine 3 hafta kala belli oldu. 35. Hafta karşılaşmasında Antalyaspor ile 2-2 beraber kalan Trabzonspor sezonun bitmesine 3 hafta kala Fenerbahçe’nin 9 puan önünde şampiyon olmayı garantiledi. Antalyaspor maçının bitiş düdüğü ile büyük sevinç yaşayan Trabzonsporlu taraftarlar meşaleler, havai fişekler ve araç konvoyları ile 38 yıl aradan sonra gelen lig şampiyonluğunu kutladılar.
Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor, evinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla bordo-mavililer 38 yıl aranın ardından ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.Bordo-mavililer, en son 1983-1984 sezonunda şampiyon olurken, tam 38 yıl aradan sonra şampiyon olma sevincini yaşadı. Antalyaspor maçının bitiş düdüğüyle birlikte Türkiye'nin 4 bir yanında olduğu gibi Fethiye’de de bordo-mavili taraftarlar şampiyonluk sevinci yaşadılar. Meşale, havai fişek ve araç konvoyları ile şampiyonluklarını kutlayan bordo mavililer olaysız bir şekilde dağıldılar.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN