Sanayi Çarşısı Marangozlarından Demirtaş'a destek sözü

Fethiye Sanayi Çarşısında marangozhane işletmecileri, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş'ı aralarında düzenledikleri kahvaltı etkinliğine davet ederek, seçimlerde destek sözü verdiler. Etkinlikte esnaflar esnafın Fethiye'de sahipsiz kaldığını belirten Demirtaş, 'Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını kazandığımız taktirde, tüm esnafımızın sorunlarına çözüm arayacak, yıllardır biriken sorunları ivedi şekilde gidereceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş’ odaya üye olan esnafların ilgisi ve teveccühü her geçen gün artıyor. Daha henüz seçim tarihinin açıklanmamasına rağmen, yarın seçim varmış gibi  kentin farklı mahallelerinde esnaflara yönelik ziyaretlerini gerçekleştirerek, kendini tanıtan ve projeleri hakkında bilgiler aktaran Demirtaş,  Fethiye Sanayi Çarşısında marangozhane işletmecilerinin davetine katıldı. Esnafların bir araya gelerek düzenlediği simit, poğaça ve çay eşliğindeki kahvaltı etkinliğinde kalabalık bir esnaf topluluğu tarafından karşılanan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş,  yönetiminde her meslek grubundan kişilerin olacağını ifade ederek, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasını seçilen 28 kişilik ekibin yönetmeyeceğini, seçildikleri taktirde odaya kayıtlı olan 5 Bin 80 üye ile odanın yönetileceğini aktardı. 
Fethiye’de özellikle son yıllarda esnafın  yalnız bırakıldığını ve öteleştirildiğini  belirten Demirtaş, “Şimdiye kadar odamıza bir çivi bile çakan tüm başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bizim amacımız kesinlikle yapılan hizmetleri kötülemek olmadı ve olmayacak. Ben ve ekibim bu görevi daha layıkı ile yapacağımız inancındayız. Bizler sizler için aday olduk. Makam için değil, hizmet için bu yola çıktık. İlçemiz esnafları sağ olsun her gittiğimiz yerde bize aynı ilgi ve alakayı eksik etmiyor. Bizler ‘Değişim ve yenilik’ diye yola çıktık. Beni ve ekibimizi gören esnaflar, genç ve dinamik bir ekiple karşılaşmalarından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getiriyor. Bizler esnaflardan aldığımız güçle bu yola çıktık. Onların desteğiyle de güzel projeler ve çalışmalar hazırladık” dedi.
Etkinlikte esnafın şikâyetlerini dinleyerek notlar alan Demirtaş, yaptığı açıklamada mevcut yönetimin yetersizliğini dile getirerek şöyle konuştu; “Bütün dünyayı kasıp kavuran pandemide, Fethiye Esnafı bu kadar kaderine terk edilmemeliydi. Devletimizin sunabildiği imkânlar, belirli kişilere değil, kolaylıklar sağlanarak, önderlik edilerek, daha geniş kitlelere faydalandırılabilirdi.İlçemizdeki bir diğer meslek örgütümüz Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye’de birçok projeye imza atabiliyorken, Fethiye’nin kalkınması için taşın altına eline koyabiliyorken, neredeyse aynı bütçeye sahip olan Esnaf ve Sanatkârlar Odamız da, projeler geliştirebilir, ilçemize hibeler kazandırabilirdi.Sahibi Fethiye Esnafı olan ve adının başında “Esnaf” yazan Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, ticarethaneye dönüşmek yerine, daha önce olduğu gibi esnafa hak ettiği indirimlerle hizmet vererek destek olabilirdi… Her şey bir yana, şu iletişim ve bilişim çağında, her şey telefondan ve bilgisayardan halledilirken, koskoca Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın, esnafı bilgilendirebilecek, işlemlerini kolaylaştırabilecek bir web sayfası yok! Aktif bir sosyal medya hesabı yok. Bilgi işlem alt yapısı yok…Bunlar çözülemez şeyler değil! Biz, kendimize inanıyoruz.Sabahın erken saatlerinde kendisini ve ekibini davet eden sanayi çarşısı esnafına teşekkür eden Demirtaş, “Bize güvenip sofranıza davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bizlere inanan, bağrına basan esnaf kardeşlerime, başarılı olabilmemiz için bizlere için öğütler veren esnaf abilerimize, ablalarımıza tüm ekibim adına teşekkür ediyorum. Biz, büyük bir aileyiz. Esnaf ve Sanatkârlar odasını hep birlikte ayağa kaldıracağız” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN