Sarıkamış Şehitleri Anıldı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı Sarıkamış Harekatı'nın yıldönümü dolayısıyla Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde bir anma programı hazırladı. Programda Ülkü Ocakları Başkanı Salman Yellice, şehit ve gazilerimiz ile ailelerine daima yakın olacaklarını ve sahip çıkacaklarını vurguladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı, Sarıkamış Harekatı'nın yıldönümü nedeniyle Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde hazırladığı programla Sarıkamış Şehitlerini andı.
Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Basın, Yayın, Sosyal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Coşkun Işıkdemir'in sunumuyla gerçekleşen programa Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, Yönetimi, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muhtarlar Derneği ve bazı muhtarlar ile vatandaşlar katılım sağladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice'nin açılış konuşması, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Eğitim Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aykut Guzhan'ın Sarıkamış Harekatı ile ilgili tarihi bilgilendirmesi, Fethiye Merkez Yeni Cami İmam Hatibi Şefik Omaç'ın Kur'an ve dua tilaveti ile devam etti.
Başkan Yellice konuşmasında, Ülkü Ocakları olarak eğitim ve kültür faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceklerine, şehit ve gazilerimiz ile ailelerine daima yakın olacaklarını ve sahip çıkacaklarını vurgulayarak, "Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti, gönlümüzde yatan Turan sevdamızla, Atalarımızdan aldığımız feyizle, Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde, son nefesimize kadar yorulup usanmadan mücadele edeceğiz" dedi.
Programın sonunda ise katılımcılara "120" filmi gösterimi yapıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN