Şehit Aileleri ve Gaziler tekne turuna çıktılar

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde Fethiye'deki şehit aileleri, gaziler ve yakınları tekne turuna çıktı. 12 adalar turu öncesinde Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, şehit yakınları ve gazileri teknede ziyaret edip, sohbet ettiler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Karaca’ya teşekkür ettiler
Şehit aileleri, gaziler ve yakınları Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür ettiler. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal, “Belediye Başkanımız Alim Karaca bir tekne turu düzenlediler. Burada beraberlik, hoşça vakit geçirmek ve moral için toplanmış bulunuyoruz. Sene de bir günde olsa şehit yakınları, gazilerimizin moralini yükseltecektir. Başkanımız Alim Karaca’ya teşekkür ediyorum” dedi.
“Onlar için ne yapsak azdır”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Bu memleketin mayasını atmış olan, var olma sebebimiz olan şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz için bir tekne turu düzenliyoruz. Birlik ve beraberliğin üst seviyeye çıkması için onların yanındayız. Onlara ne yapsak azdır. İlerleyen günlerde şehit ailelerimiz ve gazilerimizle Çanakkale gezisi yapacağız. Ben de bizzat Fethiye Belediye Başkanı olarak Çanakkale’deki geziye katılacağım. Ondan sonra Kıbrıs’a bir gezi düzenleyeceğiz. Onlar bizim her şeyimiz.  Bu vatan için mücadele veren onurlu insanlar için ne yapsak azdır. Ben tekrardan tüm ailelerimize saygılar sunuyorum, onlarla birlikte olacağız” dedi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, tekne turu başlayasıya kadar şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN