Sevgililer Günü'nde Kent Orkestrası Konseri

14 Şubat Sevgililer Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi, Beşkaza Meydanı'nda Kent Orkestrası'nın birbirinden güzel aşk şarkılarıyla günü kutladı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiyeliler sevgililer günü mini konserine büyük ilgi gösterdi. Telefonlarıyla şarkıları çeken vatandaşlar sosyal medya hesaplarında görüntüleri paylaştı. Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Mürüvvet Başıhoş, Kültür Sosyal Hizmetler Müdürü Halime Ok ve çok sayıda vatandaşın katıldığı sevgililer günü özel programı yaklaşık 1,5 saat sürdü. Fethiye Belediyesi Kent Orkestrası’nın konseri sırasında bir çiftin nikah töreni yapıldı. Çift FBKM önünde dans etti. Katılımcılardan bol bol alkış aldılar. 
Fethiye Belediyesi Kent Orkestrası Sanatçılarından Coşkun Tunç: “14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle hazırlamış olduğumuz bu güzel programda çok mutluyuz. Öncelikle bu programda tüm halkımızın sevgililer gününü kutluyoruz. Fethiye Belediyesi bandosu olarak katkılarından dolayı sayın Alim Karaca’ya, Sosyal ve Kültür Bakanımız Halime Hanım’a çok teşekkür ederiz. Herkesin sevgililer gününü tekrar kutluyoruz. İyi eğlenceler, her şey gönlünüzce olsun. Bugün halkımıza şarkı söyleyeceğiz. Sizlere de teşekkür ediyorum katkılarınızdan dolayı, çok sağ olun” diye konuşurken etkinliğe katılan Güler Malgaz “İnsanları biraz olsun pozitif hale getirebiliyorsak, ki getiriyor. Çok çok güzel. Belediye Başkanımız sayın Alim Karaca’ya buradan çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN