SEVİNÇ,''BENİM İÇİN YENİ BİR HEYECAN''

Yeni sezonda Yeşilüzümlü Spor'u çalıştıracak olan Antrenör Fevzi Sevinç, FRT TV mikrofonlarına sezon ve takımla ilgili açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör C Grubu’nda şampiyon olarak bir üst lig olan Süper Amatör Lig’e yükselen Yeşilüzümlü Spor Kulübü, Antrenör Fevzi Sevinç ile anlaştı. Yeni sezondan ümitli olduğunu söyleyen Sevinç,’’ Benim için yeni bir heyecan. Uzun bir aradan sonra. Arkadaşlar değerlendirip beni düşünmüşler. Oturduk görüştük ve sonrasında başlamış olduk’’ dedi.
ÜZÜMLÜSPOR’UN KADROSU ÇOK KEYİF VERİCİ
Yeşilüzümlü Spor hakkında konuşan Sevinç,’’ Yeşilüzümlü takımı geçen sene şampiyon olarak bir üst lige çıktı. Ancak oraya çıkmak beraberinde zorlukları getiriyor. Süper Amatör Lig, Muğla bölgesinde çok iyi takımlar var. İlçelerin takımları bulunuyor Ortaca, Dalyan gibi. Bu takımlar ekonomik olarak güçlü takımlar. Herkes yeni bir takım oluşturma derdinde. Bu işe galiba Dalaman da eklendi. Dolayısıyla bizim işimiz biraz zor. Güçlü bir lig de oynayacak olmamızın gereklerini yerine getirmemiz lazım. Biz de ona göre hazırlanıyoruz. Üzümlüspor’un kadrosu çok keyif verici. Yıllar önce benim U-17 ve U-19 takımlarımda oynayan futbolcular var. Dolayısıyla oyun sorunu yaşamayacağız. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Dolayısıyla sağlıklı bir sezon geçireceğimizi umut ediyorum. Çok zor bir lig. BAL ligi seviyesinde. Üzümlü’nün böyle bir işe soyunuyor olması Fethiye’de profesyonel takımın dışında kalan futbolcuların değerlendirilmesi gereken bir kulüp’’ ifadelerini kullandı.
AĞUSTOS’UN SONU İTİBARİYLE HER ŞEY RAYINA GİRER
Ağustos sonu çalışmaların başlayacağını söyleyen Sevinç,’’ 2-3 hafta içerisinde ligin ne zaman başlayacağı belli olacak. Çalışmalarımızı ona göre yağacağız. Bundan önce ki dönemlerde lig Ekim’de başlıyordu. Lig o ay da başlıyorsa bizde bundan 6,7 hafta önce çalışmalara başlarız. Kadro ise bu ligi kaldırabilecek durumda. Ancak ben geniş bir kadroyla çalışmayı düşünen bir antrenör değilim. Amatör kümelerin yönetmeliği farklı. Ağustos’un sonu itibariyle her şey rayına girer’’ dedi.
ANTRENÖRLÜĞE İSE 40 SENE ÖNCE BAŞLADIM
Antrenörlüğe 40 sene önce başladığını ifade eden Sevinç,’’ Antrenörlüğe ise 40 sene önce başladım. Yerel bir kavgadan dolayı bir başlangıç. Fethiyespor’da ise toplamda 21 yıl antrenörlük yaptım. Büyük bir keyif aldım. Şampiyonluk yaşadım. Bunlar hep torunlarımıza anlatabileceğimiz hikayeler. Mutluluk verici bir şey’’ ifadelerini kullandı.SEVİNÇ,''BENİM İÇİN YENİ BİR HEYECAN''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN