SEYDİKEMER BELEDİYESİ OKUL BİRİNCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

2016-2017 eğitim öğretim yılında Seydikemer de 24 ortaokulda ortaöğretime Yerleşme Esas Puanlarına göre birinci olan öğrencilere Seydikemer Belediyesi tarafından 26 adet dizüstü bilgisayar hediye edildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

2016-2017 eğitim öğretim yılında Seydikemer de 24 ortaokulda ortaöğretime Yerleşme Esas Puanlarına göre birinci olan öğrencilere Seydikemer Belediyesi tarafından 26 adet dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Yusuf Bağırcı, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Barbaros Kızılışık, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Daire Müdürleri, Öğrenci velileri ve Öğrenciler katıldı.

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San açılış konuşması yaparak Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başta olmak üzere eğitime destek olan herkese teşekkür etti.

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San konuşmasında: Akademik başarının artırılması için ilçemizde eğitim hareketi başlatılmış, bu bağlamda ilçemizdeki bütün okullarda çok yönlü çalışmalar yapılmış ve bu çalışmalarla her yıl hem ilçe bazında hem de bireysel bazda başarı artmış ve puan ortalamaları yükselmiştir. Eğitimde kalitenin yükseltilmesi, toplumun beklentileri doğrultusunda çalışmalar kararlılıkla sürdürülmektedir.Gençlik, geleceğe yönelik en büyük zenginliktir. Bilgi edinme konusunda çok geniş olanaklara sahip olan gençlerimiz bilişim teknolojilerini kullanarak hem bilgi dünyalarını zenginleştirecekler hem de sahip oldukları bilgileri pratik hale getireceklerdir.

Değerli Müdürlerim; Sizler öğrencilerimiz için çalışma ortamlarını hazırladınız, ders araç ve gereçlerinin temininde destek oldunuz ve onları motive ederek sınavlara hazırladınız. Öğretmenlerimiz, büyük ferdakarlıklarla öğrencilerimize rehberlik edip gerekli bilgileri öğrettiler. Öğrencilerimizin başarısında okullarda her türlü emekleriniz için başta sizler ve öğretmenler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Saygıdeğer Veliler; Sizler öğrencilerimizi besleyip büyüttünüz. Doğumundan itibaren her türlü desteği onlara verdiniz. Büyük fedakarlıklar yaptınız. Bu büyük emeklerinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyorum. Sevgili Öğrenciler; Sizler bizim geleceğimizsiniz. 2040-2050’li yıllara yön verecek olan sizlersiniz. Sizler arkadaşlarınıza göre daha fazla çalışarak bu başarıyı elde ettiniz. Sizler hangi ortaöğretime giderseniz gidin ilçemizi temsil edeceksiniz. Hediye edilen bilgisayarlar sizlerin, internetten yararlanma, ödev hazırlama, eğitsel amaçlı faaliyetlerden yararlanma, öğrenci merkezli öğrenme faaliyetleri gerçekleştirme, inceleme, araştırma ve düşünce ufkunu genişletecektir. Her geçen gün gelişen ve hayatımızı ciddi anlamda kolaylaştıran teknoloji doğru kullanıldığı takdirde eğitime olan katkısı çok daha büyüktür. Bundan sonraki öğretim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum. Okul yatırımlarında ve okulların tamamlanıp ihtiyaçların karşılanmasında, okul bahçelerinin güzelleştirilmesinde, halı saha ve oyun parkları yapımında, okulların donatımlarının tedarikinde, öğrencilere yapılan yardımlarda ve eğitim camiasına destekleri için hem bir öğretmen, hem de eğitim gönüllüsü ve eğitim sevdalısı olan Seydikemer Belediye Başkanımız Sayın Yakup OTGÖZ’e ve personeline eğitim camiası adına şükranlarımı sunuyorum,dedi.

Başkan Otgöz''Eğitime verdiğimiz destek devam edecek''

Programda Konuşan Başkan Otgöz'' Eğitimi her zaman destekledik ve destek olmaya da devam edeceğiz,dedi.

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San'dan sonra konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz: Tabii ki Seydikemerde eğitim öğretim kalitesinin artması bizleri son derece mutlu etmektedir. Ülke genelinde nasıl birinciler çıkıyorsa seydikemerde de birinciler çıkıyor. Çalışınca oluyor. Burada okul müdürlerimize öğretmenlerimize ve anne babalarımıza büyük iş düşüyor. Hedefler büyük olmalı. Seydikemerde biz küçükken öğretmen olacağız derdik. Hedefimiz küçüktü.  Ama şimdi bilim teknoloji gelişti her şey gelişti. Allaha şükür şimdiki çocuklarımız her şeyi biliyor. Milli eğitimin bazı yetişemediği yerde o eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Yani geleceğimiz bizim çocuklarımızın gençlerimizin elinde. Biz bunun bilincindeyiz ona göre hareket ediyoruz. Bugüne kadar ne gerektiyse yaptık, bu saatten sonrada  Allah izin verirse biz okullarımıza eğitim öğretim için gerekli yardımı yapacağız. Çocuklarımız hedeflerini büyük tutmalı. Bu kadar öğrencinin okullarında sınıflarında birinci olmaları bizi son derece mutlu ediyor. Birinci olan öğrencilerimizin hepsini tebrik ediyorum,dedi.

Öğrenciler adına konuşma Yapan okul birincilerinden İrem Mutaf yaptığı konuşmasın da: Bu başarıyı elde edebilmek için sistemli çalıştım. Beni bu süreçte destekleyen başta aileme,öğretmenlerime,okul idarecilerine ve destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Aynı zaman da benim ve buradaki arkadaşlarımın başarısını ödüllendiren  Seydikemer Belediye Başkanı Sayın Yakup Otgöz'e teşekkür ederim. Tüm arkadaşlarıma bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar dilerim,dedi.

Ödül töreninden sonra programa katılan konuklar, Öğrenciler ve Veliler hep birlikte okul önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN