Seydikemer Cumhuriyet Coşkusunu Yusuf Güney ile yaşadı

Cumhuriyet'in ilan edilmesinin 98'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediyesi tarafından organize edilen konserde sahne alan sevilen şarkıcı Yusuf Güney, Seydikemerlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Seydikemerliler konsere yoğun ilgi gösterirken, Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Seydikemer'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Seydikemer Belediyesi'nin Cumhuriyet'in 98'inci yılına özel olarak düzenlendiği Cumhuriyet Konserine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Seydikemer Belediye Hizmet Binası ve Seydikemer Hükümet Konağı önünde düzenlenen konsere; Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti Seydikemer Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 
Konser, Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Konserde ilk olarak sahneye sevilen yöresel sanatçı Fatma Meşe Öz çıktı. Birbirinden güzel türküleri seslendiren Fatma Meşe Öz, seyirciye keyifli anlar yaşattı. 
“CUMHURİYETİMİZİ EN COŞKULU ŞEKİLDE KUTLUYORUZ”
Konserde günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları Ankara Ulus’ta Taş binada Cumhuriyeti ilan ettiler. Aynı şevk aynı heyecanla bugüne kadar geldik. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına ulaşmaya 2 yıl kaldı. İnşallah 100’üncü yılda en coşkulu şekilde kutlarız. Biliyorsunuz temmuzun sonu ağustosun başında yangınlarla mücadele ettik. En büyük pay sizlerindi. Çanakkale Savaşı, Dumlupınar, İnönü Savaşlarının seferberliğini biz yangın bölgelerinde yaşadık. Bizler bu yangınları en az şekilde atlattıysak sizlerin sayesinde atlattık. Tüm Seydikemer ve Fethiyeliler, Yörüklerin sayesinde atlattık. 7’den 70’e herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu pandemiyi hep birlikte atlatırız. Seydikemer’de vakalar şuan az. Biraz daha dikkat edersek koronavirüs belasından kurtuluruz. Bu vatanı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı.  
Fatma Meşe Öz’ün ardından sahneye ünlü şarkıcı Yusuf Güney çıktı. 10’uncu Yıl Marşını seslendirerek sahneye çıkan Yusuf Güney’e hayranları büyük ilgi gösterdi. Zaman zaman fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayan ünlü şarkıcı, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Kendi şarkılarının yanı sıra cover parçalar da seslendiren sanatçıya hayranları eşlik etti. 
ŞEHİT KIZINI KIRMADI
Konserde ünlü şarkıcıya çiçek ve hediye takdim eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; Yusuf Güney’e teşekkür ederek başarılar diledi. Şehit kızı Sıla Sever’in isteğini kırmayan ünlü sanatçı Yusuf Güney, sahnede Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bütün şehitlerimize rahmet dileyen Yusuf Güney; “Birileri, biz sıcak yatağımızda rahat uyuyalım, vatanımızda rahat yaşayalım diye şehit oluyor. Bütün şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum” dedi. 
Konserin sonlarına doğru, alanda bulunan Türk Kızılay gönüllülerini sahneye davet eden ünlü şarkıcı, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftasını da kutladı. Türk Kızılay gönüllüleriyle bir süre sahnede şarkı söyleyen Yusuf Güney, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN