Seydikemer'de Asfalt Hazırlığı Çalışmaları Başladı

Seydikemer Belediyesi ekipleri, olumsuz kış şartlarından etkilenen ve bozulan yolları onarırken bir yandan da asfalt dökme hazırlığı yapıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde ulaşım kolaylığı ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler havaların ısınmasıyla birlikte Cumhuriyet, Alaçat, Sahil Ceylan, Arsa, Yayla Kıncılar, Temel, Kayadibi, Uğurlu ve Yayla Gerişburnu Mahallelerindeki yollarda asfalt dökme hazırlığı yaparken bir yandan da bozulan ve onarılması gereken yollarda iyileştirme çalışması yapıp, parke döşüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada çalışmaların sezon boyunca devam edeceği bildirildi.
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, olumsuz kış şartlarından dolayı tahrip olan ve bozulan yollarda onarım çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini dile getirirken, ayrıca asfalt dökülecek yollarında hazır hale getirildiğini ifade etti. Merkez ve Kırsal Mahallelerde çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Otgöz; “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında kamyon, kepçe, ekskavatör, silindir ve sulama aracı ile sahada yoğun bir şekilde çalışıyor. Planlama dahilinde çalışan ekipler, yaz sezonu boyunca çalışmalara devam edecek” dedi. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN