Seydikemer'de Cumhuriyet Coşkusu Yaşanıyor

Seydikemer'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98’inci yıldönümü kutlama etkinlikleri, Seydikemer Kaymakamlık Binası ve Seydikemer Belediye Hizmet Binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Törene; Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Çetin, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, siyasi parti ilçe başkanları, STK Temsilcileri, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla sona erdi. 
CUMHURİYET COŞKUSU ETKİNLİKLERLE DEVAM EDECEK
Seydikemer’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıl kutlamaları yarın da devam edecek. 29 Ekim Cuma günü saat 09.30’da Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul edecek. Kutlama programı Saat 10.00’da Seydikemer Kapalı Spor Salonunda bir dizi etkinliklerle devam edecek. Kaymakam Yıldız Büyüker ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz tören alanında halkın ve öğrencilerin bayramını kutlayacak. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Kaymakam Büyüker, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapacak. Kaymakam Büyüker’in konuşmasının ardından şiirler okunup, şarkılar söylenecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öğrencilerin halk oyunları gösterileri,  Cumhuriyet Oratoryosu ile devam edecek. Program tören geçidi ile sona erecek.
ÜNLÜ ŞARKICI KONSER VERECEK
Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yılı etkinlikleri aynı gün akşam saatlerinde de devam edecek. Seydikemer Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yılı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Konseri düzenlenecek. Cumhuriyet Konserinde sevilen sanatçı Yusuf Güney, sahne alacak. 29 Ekim Cuma günü saat 20.00’da Belediye hizmet binası önünde konser verecek olan Yusuf Güney, sevilen şarkılarını seslendirecek. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN