Seydikemer'de 2 Bin 500 Kişi İftarını Birlikte Açtı

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçe merkezinde düzenlenen iftar sofrasında yaklaşık 2 bin 500'ü aşkın kişi katılırken pek çok vatandaş, zenginden fakirine gencinden yaşlısına yüzlerce kişin bir arada iftar açmasının Ramazan'ın kardeşlik ruhuna yakışan bir haz olduğunu ifade etti

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçe merkezinde düzenlenen iftar sofrasında yaklaşık 2 bin 500’ü aşkın kişi katılırken; pek çok vatandaş, zenginden fakirine gencinden yaşlısına yüzlerce kişin bir arada iftar açmasının Ramazan’ın kardeşlik ruhuna yakışan bir haz olduğunu ifade etti

Seydikemer Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında düzenlenen geleneksel iftar yemeği bu yılda Seydikemer Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlendi..

 Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak gelenleri kapıda karşılarken, Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş İftar yemeğine gelen misafirler ile tek tek ilgilenerek masalarını gezip sohbet etti

 Başkan Otgöz İftar yemeği sonunda yaptığı konuşmasında'' Eğer bizim ulaşamadığımız, unuttuğumuz, görmediğimiz, duymadığımız varsa bize haber vermeniz yeterli. Biz gerisini hallederiz''dedi.

Yüzlerce kişinin katıldığı iftar yemeğinde okunan yemek duasından sonra vatandaşlarla sohbet eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz kısa bir konuşma yaparak'' Ramazan ayı’nın sonlarına yaklaşıyoruz bugünde sizlerle beraber orucumuzu açalım istedik. Geldiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. Ramazan ayı boyunca bütün mahallelerimize yardım paketi dağıtıyoruz. Eğer bizim ulaşamadığımız,unuttuğumuz,görmediğimiz,duymadığımız varsa bize haber vermeniz yeterli. Biz gerisini hallederiz. Biz Seydikemer Belediyesi olarak çalışıyoruz bundan hiç şüpheniz olmasın. Bu yılda Allah’ın izniyle Hükümet Konağı’nın yeri belli oldu. Şuan askıda inşallah yakın zamanda temelini atacağız. Belediye hizmet binası da öyle. Üniversite’nin temelini de atacağız. Yani aklınıza ne gelirse bir bir yapacağız. Bizim en büyük problemimiz imar problemi 1075 dönüm alanda imarı çözdükten sonra Zorlar,Uğurlu,Gerişburnu,Çaltılar,Bekçiler ve Kıncılar olmak üzere en yakın zaman da oraların imar problemini de çözeceğiz. Biz belediye olarak bu yaz 200 km sıcak asfalt yapacağız.120 bin m2 kilitli parke ihalesine biz çıktık. Resmi binalarımız oturduktan sonra Allahın izniyle Seydikemer tam anlamıyla bir ilçe olacak. Tek eksiğimiz Halk Bankası kaldı eksiklerimizin geri sinide tamamlayacağız'' dedi.

 Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Belediye Başkanı Yakup Otgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Mantaroğlu,  Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu, Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, Mahalle Muhtarları, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğine gelen vatandaşlar yapılan hizmetten memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz dediler.

 Yüzlerce kişinin katıldığı iftar programı okunan yemek duasıyla son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN