SEYDİKEMERLİ MUHTARLARDAN KAYMAKAM ÇALIK'A ZİYARET…

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve beraberindeki bazı mahalle muhtarları Kaymakam Ekrem Çalık'ı ziyaret ederek, bölgenin sıkıntıları ve eksiklikleri hakkında görüş alış verişinde bulundular.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve beraberindeki bazı mahalle muhtarları Kaymakam Ekrem Çalık’ı ziyaret ederek, bölgenin sıkıntıları ve eksiklikleri hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken’in tayininin ardından Seydikemer İlçesine de 5 aydır vekaleten Kaymakamlık yapan Ekrem Çalık’ı Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet  Güven ve bazı mahalle muhtarları makamında ziyarette bulundular. Ziyarette mahallelerinin eksikleri ve bölgenin sorunlarını Kaymakam Ekrem Çalık’a anlatan Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven “Seydikemer Kaymakamımızın tayininin ardından ilçemize de 5 aydan bu yana vekaleten kaymakamlık yapan Kaymakamımız Ekrem Çalık’ı Fethiye’de makamında ziyaret etmek istedik. Zaten Kaymakamımız sorunlarımızı ve eksiklerimizi muhakkak biliyordur. Fakat biz kendimizde dile getirmek istedik” ifadelerini kullandı.

 

Seydikemer İlçesinin Fethiye’den ayrılmadan öncesinde de kendi sorumluluk alanları içerisinde yer aldığını söyleyen Kaymakam Ekrem Çalık, “Fethiye’deki görevimizin yanı sıra Seydikemer ilçesinde de 5 aydır vekaleten görev yapıyorum.Seydikemer İlçesi Fethiye’den ayrılmadan önce de benim görev sınırlarım içerisindeydi. Orada oldukça güzel çalışmalarımız olmuştu. Seydikemer mahalle muhtarlarımız ile de bir araya gelerek bölgedeki yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunduk” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN