Şimşekler Erokspor'a karşı

3. Lig 3. Grup'ta 18 maçta topladığı 46 puan ile lider durumda olan Fethiyespor yarın saat 13'te Esenler Erokspor ile Esenler Erokspor Stadyumu'nda karşılaşacak. Fethiyespor yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiyespor bu sezon şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz Pazar günü evinde Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’u 1- 0 mağlup eden ve sayısız gol fırsatından yararlanamayan Fethiyespor yarın saat 13’de deplasmanda en yakın rakibi konumunda bulunan ve 9 puan gerisinden ligi 2. Olarak devam ettiren Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Ligin en önemli karşılaşmalarından birine çıkacak olan Fethiyespor’da tek hedef galibiyet. Galip gelerek rakibi ile arasında ki puan farkını 12’ye çıkarmak isteyen lacivert beyazlılar bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Selahattin Dinçel yönetiminde çalışmalarını tamamlayan futbolcular galibiyetten başka bir şey düşünmüyorlar.
Haber
HEDEF EROKSPOR MAÇINI KAZANARAK FARKI 12 PUANA ÇIKARMAK
Fethiyespor 46 puanla lig lideri konumunda bulunurken Esenler Erokspor ise 37 puanla 2. Durumda bulunuyor. Geçen hafta deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşan Erokspor bu maçta karşılıklı kırmızı kartların yanı sıra uzatmalarda attığı gol ile maçı 2-1 kazanarak 3 puanı son anda kurtarmıştı. Ligin 2. Yarısının ilk maçını her iki takım 3 puanla tamamlayarak aradaki 9 puan fark korunmuştu.  Yarın İstanbul’da yapılacak olan karşılaşmada Fethiyespor şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi durumunda bulunan Erokspor’u yenerek farkı 12 puana çıkarmak ve daha rahat bir durumda lige devam etmek istiyor.

Haber
SAKAT VE CEZALI OYUNCU YOK    
Sezonun en önemli karşılaşmalarından birini oynayacak olan Fethiyespor’da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Lacivert beyazlıların maça ideal 11’i ile çıkması bekleniyor.

Haber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN