ŞİMŞEKLER İSTANBUL YOLCUSU

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 27. hafta karşılaşmasında Tepecikspor ile deplasmanına konuk oluyor. Lacivert beyazlılar bu karşılaşma öncesi son antrenmanını tamamlarken Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ise Tepecikspor karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Cumartesi günü Çankaya FK’yı deplasmanda 2-5 mağlup eden lacivert beyazlılar, Çarşamba günü Tepecikspor deplasmanına konuk oluyor.  3 gün aradan sonra hava koşulları nedeni ile 2 kez ertelenen bir diğer karşılaşmaya deplasmanda çıkacak olan Fethiyespor son antrenmanını Teknik Direktör Selehaddin Dinçel eşliğinde tamamladı. Antrenmandan sonra Dinçel, Tepecikspor karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Yaptığı açıklamada 2-5’lik galibiyeti değerlendiren Dinçel,’’ Zorluk derecesi yüksek bir maça gittiğimizi düşünüyorduk. Saha sentetik zeminden oluşuyordu. Her iki takımın da puana ihtiyacı vardı. Takımımız maça iyi başladı. Yakaladığı pozisyonları değerlendirdi ve iyi bir skorla döndük’’ dedi.
TEPECİKSPOR MAÇINA YÖNÜMÜZÜ ÇEVİRDİK
İstanbul  deplasmanı ve takımın son durumu hakkında konuşan Dinçel,’’ Erteleme maçımız olan Tepecikspor maçına yönümüzü çevirdik. Bugün itibariyle takımımız hazırlıklarına devam edecek. Çarşamba günü ise bu maçı oynayıp Fethiye’ye döneceğiz. Nurettin, Özgür ve Serhan’da maç sonrası oluşan sakatlıklar var. Tedavileri devam ediyor. Karşılaşma öncesi değerlendirip son durumlarına bakacağız ve ona göre hareket edeceğiz. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Hata yapmamak zorundayız. Öncelikli hedefimiz Tepecikspor maçı. Bu mücadeleyi kazanıp bir diğer maçlara yönümüzü çevirmek istiyoruz’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN