Şimşekler Kupayı Beşkaza'da Kaldırdı

TFF 3. Lig 3. Grup Play - Off Final maçında Ankara Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmada İçel İdman Yurdu'nu penaltılarla 5-4 mağlup ederek 2. Lige yükselen fethiyespor şampiyonluğunu Beşkaza Meydanı'nda kutladı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

2. Lig’e yükselen Fethiyespor’un şampiyonluk kutlama gecesi Fethiye İlçe Stadyumu önünden kutlama konvoyu ile başladı. Konvoya yoğun bir katılım sağlayan Fethiye Halkı kupa töreninde de takımını yalnız bırakmadı.Konvoy sonrasında Beşkaza Meydanı’nda devam eden şampiyonluk coşkusu Mustafa Selçukoğlu konseri ile marşlar eşliğinde devam etti. 
Şampiyonlukta emeği geçen kulüp çalışanları, yöneticiler, futbolcular, teknik ekip ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın sahneye çağrıldığı gecede taraftarlar meşaleler  ile görsel şovlara imza attı. Konvoydan Fethiyespor oyuncularıyla birlikte dönen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca takımı tebrik ederek “ Biz her şeyi Fethiye için yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı ve takıma olan desteğini bir kez daha belirtti. Fethiyespor yönetimi, Futbolcular ve takıma emeği geçen herkes sahnede toplanarak pasta kesimi eşliğinde şampiyonluk kupasını hep beraber havaya kaldırdılar. 
Şampiyonluk sonrası önümüzde ki sezon Fethiyespor 2. Lig’te mücadeleye devam edecek. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN