Sporfest Konukları Karaca'yı Ziyaret Etti

Uluslararası Fethiye 2. Spor Festivali 1-3 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda, 5 farklı branşta, çeşitli ülkelerden 300'e yakın yönetici Fethiye'ye geldi. Heyet, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Ölüdeniz Açık Su Yarışı, Voleybol Turnuvası, Tenis Turnuvası, Halk Oyunları gibi branşlarda yarışacak yarışmacılar, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Farklı ülkelerden ve şehirlerden gelen festival konukları getirdikleri yöresel hediyeleri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya taktim ettiler. İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit başkanlığında toplanan heyet, Başkan Karaca’ya hediyelerini sunup, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Müdür Yiğit, “Hem Belediye Başkanımızı ziyaret, hem de kendi yörelerinin hediyelerini sizlere takdim etmek istediler” dedi.
“SOSYAL PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Bu tür sosyal aktivitelere önem veren bir belediye olarak, her zaman böyle projeleri destekliyoruz. Kumluova’da da böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmıştık. Pandemiden sonra daha güzel ve büyük sosyal projelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Buraya gelerek bizleri ziyaret eden, kendi ülkesinden hediyeler sunan tüm sporcularımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN