Taraftarımızla Karşıyaka'yı Yeneceğiz

Lider Fethiyespor Cumartesi günü Karşıyaka maçına hazırlanıyor. Son üç maçını kazanan lacivert beyazlı takım kendi evinde oynayacağı Karşıyaka maçını da kazanıp dörtte dört yapmak istiyor. Fethiyesporlu futbolcular da Karşıyaka maçını kayıpsız şekilde atlatacaklarına inanmışlar. Futbolcular Cumartesi günü taraftarlarının desteği ile Karşıyaka'yı eli boş göndereceklerini ifade ediyorlar.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiyespor’da gözler Karşıyaka maçına çevrilmiş durumda.3.Lig 3.Grupta altı puan farkla liderliğini sürdüren Fethiyespor’da Karşıyaka maçında tek hedef 3 puan. Futbolcularda antrenmanda istekli görüntüleri ile buna inanmış durumda.
Karşıyaka maçının kritik bir maç olduğunu söyleyen Fethiyespor’un yıldızlarından Alihan “Karşıyaka maçı bizim için kritik bir maç. Buraya gelene kadar her maçın öneminin farkındaydık. Deplasmanda kazandık geldik, içeride sahamızda taraftarın desteğiyle iyi bir maç geçirdik. Zorda olsa bu maçı da kazanmasını bildik. Bir avantajımız vardı kendi sahamızda taraftarımızın önünde oynuyorduk, bunun ilk ayağını geçtik, ikinci ayağı da Karşıyaka maçı. Taraftarımızdan yine yoğun bir ilgi bekliyoruz, destek bekliyoruz. Biz sahada elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz onlar da tribünde bize destek olsunlar. Karşıyaka maçını da geçersek İnşallah puan farkını da açarak devreye daha iyi bir farkla lider girmek istiyoruz” diye konuştu
Ağrı maçının zor geçtiğini söyleyen ligin gol kralı Nurettin “Ağrı maçını geride bıraktık, zor bir maç oldu. Önümüzde Karşıyaka maçı var. İçeride kazanma alışkanlığımızı devam ettirmek istiyoruz. Taraftarımızla bütünleşip, Karşıyaka’yı da yenip aradaki puan farkını da mümkün olabildiğince açmak, açamıyorsak bile 6 puanı korumak istiyoruz. Taraftarımızla bütünleştiğimiz zaman Ağrı maçında da, ondan önceki maçlarda da neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Taraftarımızın desteğini hissettiğimiz zaman içeride daha farklı bir Fethiyespor oluyor daha da farklı futbol oynuyoruz. Tekrar bekliyoruz. Onlarla birlikte olmaktan mutluyuz. Hafta sonu inşallah onlarla beraber bir galibiyeti daha kutlayacağız” dedi.
Ağrı maçında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden İbrahim Koca “Geçtiğimiz hafta çok önemli bir galibiyet aldık. Puan farkını 6 puana çıkarttık. Zor bir maçtı geçen hafta, üstesinden gelmeyi başardık bu hafta da önemli bir maçımız var. Her hafta artık önemli. Kazanmamız gerekiyor puan farkını açmamız için. Galibiyetlerle devam etmemiz lazım” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN