'TOPARLANIYORUZ'

Fethiyespor evinde Ceyhanspor'u konuk etti. Lacivert beyazlılar 4 golle karşılaşmayı rahat bir şekilde kazandı. Galibiyetin ardından Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, karşılaşmada iki gol atan Nurettin Çakır ve Apaçiler tribün lideri Ayhan Karşit açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 26. hafta karşılaşmasında evinde Ceyhanspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar yaklaşık 1000 taraftara karşı oynadığı mücadeleyi 4-0’lık net bir skorla kazandı.
Alınan bu önemli galibiyetin ardından Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, Karşılaşmada iki gol atan Nurettin Çakır ve galibiyette önemli rol oynayan Apaçiler tribün lideri Ayhan Karşit açıklamalarda bulundu.
BUGÜN KAZANILMASI GEREKEN BİR MAÇTI
Kazanılması gereken bir karşılaşma olduğunu söyleyen Selahaddin Dinçel: “Bugün kazanılması gereken bir maçtı. Rakip takım genç oyuncularla ligi bitirmeye çalışıyor. Muhtemelen küme düşecekler. Bu saatten sonra kurtulma şansları yok. Biz de bu maçı hem sakatlık olmadan, hasar almadan ve kart yemeden bitirmek istedik. Çocuklar belki rakibin zayıf olmasından dolayı konsantre problemi yaşadılar. Biraz konsantre olsalar daha çok pozisyon değerlendirebilirdi. Bugün kazandık. Şimdi tek hedefimiz Tepecik maçını kazanmak. Ali Han benim için maçın o anında diğer maçı düşündürüyordu. Onu dinlendirip Pazar gününki Tepecik maçına hazırlamam gerekiyordu. Yoksa istediği kadar kaçırsın sonuçta bizim oyuncumuz. Gol atmak istiyor. Kaçırınca ister istemez üzülüyor. Ama Pazar günü çıkıp maçı diğer futbolcularla beraber kazandıracak’’ dedi.
BU HAFTA SONU LİDER OLACAĞIZ
Erokspor’un bir sonraki karşılaşmada takılacağını belirten,’’ Apaçiler tribün lideri Ayhan Karşit,“Böyle güzel bir adam varken ne diyebilirim ki? Biz hedefe ulaşmaya çalışıyoruz. Bu hafta sonu lider olacağız. Onlar orada takılacak bizde lider olacağız. Selahaddin hocaya güveniyoruz ve çok seviyoruz’’ diye konuştu.
SEZON SONUNDA KUPAYI BURAYA GETİRMEK İSTİYORUZ
Ceyhanspor’a karşı iki gol atan Nurettin Çakır,“ Kazanmak önemliydi. Karşımızda düşmüş bir rakip vardı. Böyle maçlara konsantre olmakta zor. Toparlanıyoruz. Önümüzde şimdi Tepecik maçı var. Erokspor’da Ordu’ya gidiyor. İsteğimiz onların puan kaybetmesi ve bizim galip gelmemiz. Psikolojik olarak yıpransakta o süreci geride bıraktık. Sezon sonunda da kupayı buraya getirmek istiyoruz. En son 2 hafta önce gol attım. Bazen 2. yarılar bu ligde zorlu geçiyor. Bunun farkındayız daha çok mücadele ediyorlar. Herkesten çok ben gol atmak istiyorum. Ama bazen denk gelmiyor. Bugün 2 tane atmak nasip oldu. Benim gol atmamdan çok kupayı burayı getirmek önemli. Birinci hedefim bu. Yeter ki kupa buraya gelsin’’ dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN